154
Από τις... δοκιμασίες των κοριτσιών ενώπιον των κριτών του GNTM | Youtube

To «GNTM 2» τελείωσε, το Star όμως απολογείται ακόμα στο ΕΣΡ

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2020, 15:32
Από τις... δοκιμασίες των κοριτσιών ενώπιον των κριτών του GNTM
|Youtube

To «GNTM 2» τελείωσε, το Star όμως απολογείται ακόμα στο ΕΣΡ

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2020, 15:32

Το ριάλιτι «Greece’s Next Top Model (στη δεύτερη σεζόν του στην ελληνική τηλεόραση) μπορεί να τελείωσε προ μηνών, με την ανάδειξη των δύο (!) νικητριών –για πρώτη φορά στην ιστορία της προβολής του τηλεοπτικού σόου διεθνώς– στον τελικό-παρωδία, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) όμως δεν ξεχνά… και η ημέρα της απολογίας των υπευθύνων του Star Channel για το περιεχόμενο του προγράμματος ήρθε.

Ετσι την Τρίτη, έπειτα από αναβολή 15 ημερών, το κανάλι καλείται να απολογηθεί ενώπιον του Συμβουλίου και για τα 13 επεισόδια του GNTM 2.

Συγκεκριμένα, το Star καλείται να δώσει διευκρινίσεις για πιθανή παράβαση των διατάξεων που αφορούν τα άρθρα «περί σεβασμού της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητας των συμμετεχόντων σε εκπομπές προσώπων και των τηλεθεατών», αλλά και τον Κανονισμό του ΕΣΡ «περί ποιοτικής στάθμης προγράμματος και τήρησης κανόνων ευπρέπειας στη συμπεριφορά».

Πηγές κοντά στην εν εξελίξει έρευνα του ΕΣΡ θεωρούν σημαντική την έκβαση της υπόθεσης λόγω του εύρους του κατηγορητηρίου εις βάρος του τηλεοπτικού σταθμού.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...