243
Εικόνα από την εφαρμογή του φεστιβάλ για κινητά και τάμπλετ |

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στις οθόνες κινητών και τάμπλετ

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2020, 15:30
Εικόνα από την εφαρμογή του φεστιβάλ για κινητά και τάμπλετ
|

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στις οθόνες κινητών και τάμπλετ

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2020, 15:30

Η πρώτη έκδοση της νέας εφαρμογής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και σύντομα για iOS.

Μέσω της εφαρμογής, ThessFest, που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού, ο χρήστης μπορεί να μάθει τα τελευταία νέα για τις δράσεις του φεστιβάλ, να ανακαλύψει δημιουργούς, έργα και στιγμές του παγκόσμιου σινεμά.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, σε ελληνικά και αγγλικά και είναι σχεδιασμένη για κινητά και tablet.

Η εφαρμογή θα ενημερώνεται διαρκώς με όλες τις νέες δράσεις και το πρόγραμμα του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί online από τις 19 έως τις 28 Μαΐου 2020.

Επίσης, η εφαρμογή έχει όλες τις δράσεις του Festival 2.0, που αναπτύχθηκε τις ημέρες της καραντίνας: online masterclasses, ταινίες μικρού μήκους του πρότζεκτ «Χώροι», ταινίες νέων ελλήνων σκηνοθετών στο Meet th eFuture, δράσεις για παιδιά και για νέους, καθώς και τις εκδόσεις του φεστιβάλ.

Εικόνα από την εφαρμογή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η τελική έκδοση της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη τον Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: στοιχεία για τις ταινίες, το πρόγραμμα προβολών, τις εκδηλώσεις, καθώς και χρηστικές πληροφορίες, νέα και ενημερώσεις.

Μέσα από την εφαρμογή οι χρήστες θα μαθαίνουν πρώτοι τα νέα για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, αλλά και για την πλούσια ετήσια δραστηριότητα του πολιτιστικού οργανισμού που περιλαμβάνει προβολές, συζητήσεις, αφιερώματα και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Επίσης, θα ενημερώνονται για τις εκδηλώσεις του Μουσείου Κινηματογράφου και της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης που ανήκει στο φεστιβάλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...