151
Καψώχας και Ακριβοπούλου στη «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ1 | Youtube

Το ΕΣΡ τραβάει το αφτί Καψώχα – Ακριβοπούλου

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2018, 15:17
Καψώχας και Ακριβοπούλου στη «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ1
|Youtube

Το ΕΣΡ τραβάει το αφτί Καψώχα – Ακριβοπούλου

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2018, 15:17

Η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» και το εμπρηστικό σχόλιο του εκ των συνεργατών της, Σωτήρη Καψώχα, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης και στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης την Τετάρτη.

Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης προβλήθηκε η εκπομπή της περασμένης Δευτέρας που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τελικά το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη μετά το τέλος της συνεδρίασης γίνεται ανοικτά λόγος για φαινόμενα υποβάθμισης της ποιότητας των εκπεμπομένων προγραμμάτων, ενώ εκφράζεται η ανησυχία των μελών της Ανεξάρτητης Αρχής  αναφορικά με την ποιότητα του δημόσιου λόγου, το ζήτημα της αμεροληψίας των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών εκπομπών και το κλίμα πόλωσης, που -όπως υπογραμμίζεται- καλλιεργείται.

Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του ΕΣΡ, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος όλων των ειδησεογραφικών και ενημερωτικών προγραμμάτων των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, δημόσιων και ιδιωτικών, κατά τον τρέχοντα μήνα, και όπου επιβάλλεται, να κινηθούν οι σχετικές  διαδικασιές ελέγχου και επιβολής κυρώσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...