314
Η Λόρεν Ετσελς (αριστερά) με την κόρη της και την τότε σύζυγό της Τάσα Μπράουν, το 2015 |

Το έσκασε «από έρωτα» με τον δωρητή σπέρματος και απήγαγε το παιδί της

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2019, 08:30
Η Λόρεν Ετσελς (αριστερά) με την κόρη της και την τότε σύζυγό της Τάσα Μπράουν, το 2015
|

Το έσκασε «από έρωτα» με τον δωρητή σπέρματος και απήγαγε το παιδί της

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουλίου 2019, 08:30

Συνελήφθη στη Βρετανία, η γυναίκα που άφησε τη σύζυγό της στον Καναδά και το έσκασε στην Ευρώπη με τον δωρητή σπέρματος για την κόρη τους, την οποία απήγαγε.

«Το έκανε από έρωτα», είπε η μητέρα της 33χρονης Λόρεν Ετσελς στους δημοσιογράφους, η οποία επίσης συνελήφθη μαζί με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τους Times, ο Μπράιαν και η Αντζελα Ετσελς, και οι δύο 67 χρόνων, ταξίδεψαν μαζί με την κόρη τους και τα δύο εγγόνια τους από τη Γαλλία με μία φουσκωτή λέμβο και βγήκαν χωρίς άδεια στις βρετανικές ακτές, όπου και συνελήφθησαν.

Η Λόρεν, βρίσκεται υπό κράτηση και έχει ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία για την απέλασή της στον Καναδά. Οι γονείς της αφέθηκαν ελεύθεροι και περιμένουν να ανακοινωθεί η ποινή τους ενώ τα δύο παιδιά της βρίσκονται υπό την φροντίδα κοινωνικών υπηρεσιών.

Η Λόρεν έφυγε από τον Καναδά πριν τρία χρόνια μαζί με την κόρη της και τον βιολογικό πατέρα της μικρής, που είναι παιδικός της φίλος, τον 33χρονο Μάρκο βαν ντερ Μέρβε.

«Το κίνητρο της κόρης μας είναι ο έρωτας και η ανάγκη να προστατέψει τα παιδιά της. Το μόνο που την νοιάζει είναι να είναι τα παιδιά καλά», είπε η μητέρα της Λόρεν.

Οταν έμαθε τα νέα, η πρώην σύζυγος της Λόρεν, Τάσα Μπράουν, που μένει στον Καναδά, δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένη και ότι δυσκολεύεται να το πιστέψει. «Ελπίζω κανείς σας να μην χρειαστεί να περάσει ό,τι πέρασα εγώ. Ελπίζω ότι θα φέρω το παιδί πίσω στον Καναδά και θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά μαζί. Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη ημέρα της ζωής μου, η πρώτη ήταν όταν γεννήθηκε», είπε και πρόσθεσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια τα πέρασε με την Ιντερπόλ, την αστυνομία, ιδιωτικούς ντετέκτιβ και δικηγόρους.

Απαντώντας στις δηλώσεις της, η Αντζελα Ετσελς είπε ότι «ο κόσμος μπορεί να κρίνει από μόνος του για το κίνητρο της Τάσα, που χαίρεται δημόσια για αυτή την τραγωδία, επειδή δύο παιδιά βρίσκονται τώρα σε ανάδοχες οικογένειες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...