309
Ο Λαυρέντης στην κερκίδα, για την αγαπημένη του ομάδα | INTIMEnews

Το αντίο του Παναθηναϊκού στον «αιώνια πιστό» Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2019, 12:30
Ο Λαυρέντης στην κερκίδα, για την αγαπημένη του ομάδα
|INTIMEnews

Το αντίο του Παναθηναϊκού στον «αιώνια πιστό» Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2019, 12:30

Φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού από παιδί, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας βρισκόταν συχνά – πυκνά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου (κάτοχος διαρκείας γαρ).

Αλήστου μνήμης και οι ατέλειωτες κουβέντες στο καφέ της Ξενοκράτους – το στέκι του- με τους «κόκκινους» αντιπάλους.

Σε μία από τις συνεντεύξεις του (στην εφημερίδα «Το Βήμα» εδώ)  είχε περιγράψει πώς έγινε Παναθηναϊκός, παρά τις προσπάθειες του πατέρα του να τον κάνει Ολυμπιακό.

Λόγω καταγωγής, από τη Μαγνησία, διάλεξε μεταξύ της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου: «Από τη στιγμή που ήμουν Νίκη Βόλου δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ Ολυμπιακός. Αφού τους έβλεπα και έβγαζα… σπυριά. Να σκεφτείς ότι ο πατέρας μου ήταν Ολυμπιακός και για να με κάνει… ομοϊδεάτη του με πήγε σε ένα παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Και εγώ έγινα Γουέστ Χαμ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Μπόμπι Μουρ, με τα ξανθά του τα μαλλιά. Ηταν σαν Θεός για μένα τότε, σαν Αγγελος».

Το αντίο της παναθηναϊκής οικογένειας στον τραγουδοποιό δεν θα μπορούσε να λείπει και με διαδοχικές τους ανακοινώσεις η «πράσινη» ΠΑΕ και ΚΑΕ αποχαιρέτησαν τον «αιώνια πιστό» Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο δικός μας Λαυρέντης, δεν είναι πια μαζί μας… Αιώνια πιστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ακολουθούσε την ομάδα στα ταξίδια της στο εξωτερικό για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ πολύ συχνά έδινε το παρών στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου και της Λεωφόρου. Με αγνή αγάπη για τον Παναθηναϊκό, υπήρξε εκ των ιδρυτικών στελεχών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο σπουδαίος συνθέτης και ερμηνευτής άφησε τη σφραγίδα του στο πέρασμά του από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Λαυρέντη…».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τον απροσδόκητο χαμό του σπουδαίου Έλληνα τραγουδοποιού και τραγουδιστή. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους. Καλό ταξίδι Λαυρέντη…», ανέφερε το συλλυπητήριο μήνυμα του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...