188
Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, αριστερά, και η Πρρόεδρος της Δημοκρατίας | George Vitsaras / SOOC

Οταν η Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την «Ελλάδα 2021»

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2020, 15:29
Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, αριστερά, και η Πρρόεδρος της Δημοκρατίας
|George Vitsaras / SOOC

Οταν η Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την «Ελλάδα 2021»

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουλίου 2020, 15:29

Ηταν η σειρά της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου να ενημερωθεί για το έργο της επιτροπής «Ελλάδα 2021», και την πορεία οργάνωσης των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Η κυρία Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την πρόεδρο της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου, το μεσημέρι της Πέμπτης και είχε αναλυτική ενημέρωση για την πληθώρα προτάσεων που έχουν ήδη υποβληθεί από πόλεις, περιοχές και θεσμούς της χώρας, αλλά και από φορείς εκτός Ελλάδας.

Κατά την παρουσίαση των επετειακών εκδηλώσεων που προγραμματίζονται τον Μάρτιο του 2021 – εκ των οποίων πολλές με διεθνή χαρακτήρα- η κυρία Αγγελοπούλου υπογράμμισε τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του εθελοντισμού στους εορτασμούς.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε για τη σφαιρική ενημέρωση και υποσχέθηκε τη στήριξή της για την επιτυχία των προσπαθειών της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και γενικότερα των εορτασμών του επετειακού έτους, παρά τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων για ένα επιτυχημένο 2021.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο γενικός γραμματέας της Βουλής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Γεώργιος Μυλωνάκης, καθώς και ο εκτελεστικός γενικός συντονιστής της Επιτροπής Μάρτον Σίμιτσεκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...