583
Η εταιρεία διακρίθηκε πρόσφατα ως ένας από τους 10 κορυφαίους εργοδότες | coca-colahellenic.com

Την επόμενη γενιά στελεχών αναζητά η Coca-Cola Τρία Eψιλον

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2018, 18:01
Η εταιρεία διακρίθηκε πρόσφατα ως ένας από τους 10 κορυφαίους εργοδότες
|coca-colahellenic.com

Την επόμενη γενιά στελεχών αναζητά η Coca-Cola Τρία Eψιλον

Protagon Team Protagon Team 13 Απριλίου 2018, 18:01

Η Coca-Cola Τρία Εψιλον -η οποία διακρίθηκε πρόσφατα ως ένας από τους 10 κορυφαίους εργοδότες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα- ανακοίνωσε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα μακροχρόνιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και εξέλιξης για νέους.

Το Rise, το Πρόγραμμα Management Trainee της εταιρείας, δέχεται συμμετοχές έως και τις 6 Μαΐου 2018. Τα τελευταία 28 χρόνια περισσότεροι από 150 νέοι έχουν σταδιοδρομήσει στην Coca-Cola Τρία Εψιλον, μέσω αυτού του προγράμματος, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις.

Το Rise Management Trainee δίνει την ευκαιρία σε νέους να εργαστούν για δύο χρόνια στην καρδιά της εταιρείας -σε Ελλάδα και Κύπρο- κατά τα οποία θα γνωρίσουν από κοντά τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία της. Ταυτόχρονα θα έχουν ένα ατομικό πλάνο ανάπτυξης, που περιλαμβάνει ευκαιρίες εκπαίδευσης και άμεση ανάθεση projects με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε πρακτικό επίπεδο, καθώς και αξιολόγηση της απόδοσης, ώστε να αναλάβουν μία θέση εργασίας.

«Στην Coca-Cola Τρία Εψιλον θέλουμε τόσο να προσελκύουμε όσο και να εξελίσσουμε νέους, ταλαντούχους ανθρώπους που τους διακρίνει το πάθος, η υπερηφάνεια και η δέσμευση με την εταιρεία μας. Συνεχώς επενδύουμε στο εργασιακό μας περιβάλλον και σε προγράμματα που θα τους εξασφαλίσουν τη διαρκή και στοχευμένη ανάπτυξή τους, θα αναδείξουν τις ικανότητές και το μεράκι τους και θα τους ενδυναμώσουν για να χαράξουν οι ίδιοι την πορεία που ονειρεύονται» δήλωσε η Σοφία Κάντα, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola Τρία Εψιλον.

Ποια είναι η διαδικασία επιλογής

Στο Rise Management Trainee Πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχει κάποιος εάν είναι απόφοιτος πανεπιστημίου, με μέχρι δύο έτη εργασιακή εμπειρία, αν έχει άριστες γνώσεις ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, MS Office). Κάποιος υποψήφιος -περνώντας με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής, ύστερα από προσωπικές συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας- γίνεται ένας από τους Management Trainees που θα ξεκινήσει μία διετή διαδρομή στην Coca-Cola Τρία Εψιλον, μια εταιρεία με 1.500 εργαζομένους, το 40% σχεδόν των οποίων ανήκει στη Γενιά Υ. Πρόκειται για τη νεότερη γενιά που υπάρχει σήμερα στον εργασιακό χώρο και την απαρτίζουν όσοι έχουν γεννηθεί μετά το 1980 και μέχρι το 2000.

«Το πρόγραμμα Management Trainee της εταιρείας μας αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία για όλους τους νέους που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά κάποια από τα μεγαλύτερα brands του κόσμου. Ταυτόχρονα, χαρίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα πλούσια γνώση και σημαντικές δεξιότητες, λειτουργώντας ως βάση για μία επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη» δηλώνει η Ινώ Σούπαρη, Customer Marketing Manager και Commercial Management Trainee του 2012.

(Περισσότερες δηλώσεις Management Trainees για το Πρόγραμμα, βρίσκονται εδώ)

(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής, εδώ – θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες και οδηγίες για όλη τη διαδικασία της επιλογής και της διετούς ανάπτυξης).

Στους 10 καλύτερους εργοδότες

Η Coca‑Cola Τρία Εψιλον διακρίθηκε πρόσφατα ως ένας από τους 10 κορυφαίους εργοδότες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια αξιολόγηση εργασιακού περιβάλλοντος. Εγινε έτσι η μόνη εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

Πρόκειται για την έρευνα Best Workplaces του Great Place to Work με την ακαδημαϊκή συμβολή του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και για την έρευνα για τη Γενιά Υ του kariera.gr, σε συνεργασία με το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι δύο αυτές διακρίσεις αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς στην έρευνα Best Workplaces το αποτέλεσμα καθορίζει κατά 70% η ανώνυμη αξιολόγηση των ίδιων των εργαζομένων, ενώ στην έρευνα για τη Γενιά Υ πρόκειται για αυθόρμητες απαντήσεις των νέων στην ερώτηση σε ποια εταιρεία θα επιθυμούσαν να εργαστούν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...