170
Εικόνα από την διαδικασία της προανακριτικής για τη Novartis στη Βουλή | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Την άρση του καθεστώτος προστασίας των μαρτύρων ενδέχεται να ζητήσει η Eπιτροπή

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2020, 21:30
Εικόνα από την διαδικασία της προανακριτικής για τη Novartis στη Βουλή
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Την άρση του καθεστώτος προστασίας των μαρτύρων ενδέχεται να ζητήσει η Eπιτροπή

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2020, 21:30

Η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με την υπόθεση της Novartis, εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει άρση του καθεστώτος προστασίας των μαρτύρων.

Ανοιχτό αφήνουν μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης το ενδεχόμενο να ζητήσουν την άρση του καθεστώτος προστασίας για τους «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση», εάν και η προγραμματισμένη για αύριο εξέταση της «Αικατερίνης Κελέση», λάβει την ίδια τροπή με την εξέταση του «Μάξιμου Σαράφη» που σήμερα οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».

Πηγές της ειδικής επιτροπής ανέφεραν απόψε ότι αν ούτε την Τετάρτη καταστεί εφικτό να εκτελεστεί το ένταλμα βίαιης προσαγωγής του «Μάξιμου Σαράφη» και αν υπάρξει αντίστοιχη εξέλιξη με την «Αικατερίνη Κελέση», τότε η επιτροπή την Πέμπτη θα ρίξει στο «τραπέζι» την άρση του καθεστώτος προστασίας για τους δύο μάρτυρες.

Η Επιτροπή έχει προγραμματίσει συνεδρίαση την προσεχή Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις δέκα το πρωί, με θέμα την εξέταση μαρτύρων, πιθανότατα του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Μέλη της ωστόσο ανέφεραν σήμερα ότι προηγουμένως θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της άρσης προστασίας για τους δύο μάρτυρες, δηλαδή να υπάρξει αίτημα της επιτροπής στην αρμόδια προς τούτο Αρχή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...