226
Η στιγμή που συζητά όλη η Ευρώπη, ο τραυματισμός του Σάλαχ (δεξιά) από τον Ράμος | REUTERS/Gleb Garanich

Εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές στη FIFA για να τιμωρηθεί ο Ράμος

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2018, 09:52
Η στιγμή που συζητά όλη η Ευρώπη, ο τραυματισμός του Σάλαχ (δεξιά) από τον Ράμος
|REUTERS/Gleb Garanich

Εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές στη FIFA για να τιμωρηθεί ο Ράμος

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2018, 09:52

Διογκώνεται το κύμα οργής για τον Σέρχιο Ράμος, πρωταγωνιστή της διαβόητης πλέον φάσης με τον Μο Σάλαχ, που κατέληξε στον τραυματισμό του αιγύπτιου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Πάνω από 450.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει ηλεκτρονικά αίτημα προς την UEFA και την FIFA να τιμωρήσει τον Σέρχιο Ράμος γιατί «τραυμάτισε σκόπιμα» τον Σάλαχ, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση στον ώμο.

«Είναι ένα απαίσιο παράδειγμα για τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών, χρησιμοποιεί κόλπα που πάνε κόντρα στο fair play», γράφουν.

Η φάση συνέβη το περασμένο Σάββατο στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και την Λίβερπουλ στο Κίεβο.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης της Ρεάλ δεν πήρε ούτε κίτρινη κάρτα για τον τραυματισμό.

Ο Ράμος ίσως έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα με ένα tweet νωρίς την Κυριακή με το οποίο ευχήθηκε «περαστικά και γρήγορα» στον Σάλαχ.

Εν τω μεταξύ, αιγύπτιος δικηγόρος πήρε την απόφαση να κινηθεί και νομικά, καταθέτοντας μήνυση κατά του Ράμος.

Ο Μπασέμ Γουάμπα, που ζητά από τον παίκτη της Ρεάλ πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ(!), επικαλείται τον κίνδυνο λόγω του τραυματισμού ο Σάλαχ να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ που αρχίζει σε λίγες ημέρες.

Ο δικηγόρος, όπως γράφει το Sky News, υποστηρίζει ότι ο Ράμος τραυμάτισε σωματικά και ψυχολογικά τον Σάλαχ αλλά και όλους τους Αιγύπτιους.

Πάντως ο ίδιος ο Σάλαχ δηλώνει σίγουρος ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί στα γήπεδα της Ρωσίας, παρά τους φόβους ότι δεν θα καταφέρει να αποθεραπευθεί ως τότε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...