145
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, αριστερά, με τον τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνάντησή τους στην Μπρατισλάβα τον Οκτώβριο του 2020 | Υπ. Εξωτερικών

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια – Τσαβούσογλου για τον σεισμό στην Ελασσόνα

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2021, 17:17
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, αριστερά, με τον τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνάντησή τους στην Μπρατισλάβα τον Οκτώβριο του 2020
|Υπ. Εξωτερικών

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια – Τσαβούσογλου για τον σεισμό στην Ελασσόνα

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2021, 17:17

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είχε την Τετάρτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σχετικά με τον ισχυρό σεισμό στη Θεσσαλία.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου «εξέφρασε αλληλεγγύη προς την Ελλάδα μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στη Λάρισα, καθώς και την ετοιμότητα της χώρας του να συνεισφέρει βοήθεια εφόσον προκύψει ανάγκη», σημειώνει με σχετική ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Παρών στη συνομιλία ήταν και ο γεωργιανός Νταβίντ Ζαλκαλιάνι, ο οποίος εξέφρασε επίσης την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του, όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών.

Με τον κ. Δένδια επικοινώνησε ακόμη ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Γκάμπι Ασκενάζι, ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Λουίτζι Ντι Μάιο και η βουλγάρα υπουργός Εξωτερικών, Εκατερίνα Ζαχαρίεβα.

Οι ομόλογοι του υπουργού Εξωτερικών εξέφρασαν την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους για τον σεισμό, με τον κ. Χριστοδουλίδη να εκφράζει και την ετοιμότητα της Κύπρου να συνδράμει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...