179
Ουρά έξω από σούπερ μάρκετ (φωτογραφία αρχείου) | SOOC/George Vitsaras

Ποια καταστήματα μένουν ανοιχτά μετά τις 5 το απόγευμα

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2021, 10:35
Ουρά έξω από σούπερ μάρκετ (φωτογραφία αρχείου)
|SOOC/George Vitsaras

Ποια καταστήματα μένουν ανοιχτά μετά τις 5 το απόγευμα

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2021, 10:35

Κλειστά θα είναι την Κυριακή μετά τις 5 το απόγευμα, αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουάριου, μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα και μανάβικα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ανοιχτά θα μπορούν να είναι τα φαρμακεία, τα βενζινάδικα και τα περίπτερα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, διευκρίνισε ότι τα σούπερ μάρκετ θα μπορούν να πωλούν κουβέρτες, παντόφλες, θερμαντικά σώματα και άλλα είδη που έχουν σχέση με την παροχή ζέστης.

Επίσης, ο κ. Σταμπουλίδης σημείωσε ότι «δεν ήταν εισήγησή μας η αναστολή των λαϊκών αγορών το Σάββατο», προσθέτοντας ότι το θέμα θα επανεξεταστεί τις επόμενες μέρες, μετά και τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν χθες στα σούπερ μάρκετ.

Σχετικά με το κομφούζιο που προκλήθηκε με την απαγόρευση του take away στην εστίαση τα Σαββατοκύριακα και την ανάκληση της απόφασης από το υπουργείο Ανάπτυξης, ο γενικός γραμματέας τόνισε ότι «δεν είχε λογική η απαγόρευση του take away στην εστίαση τα Σαββατοκύριακα και τέτοιες αποφάσεις πρέπει να φιλτράρονται περισσότερο. Εμείς δείξαμε όμως, ότι σεβόμαστε την επιτροπή, αλλά επικράτησε η λογική στην εξυπηρέτηση του κόσμου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News