548
Με αυτόν τον ένθερμο τρόπο αντέδρασε ο Τζο Μπάιντεν μιλώντας στο Συνέδριο των Δημοκρατικών | Reuters

Οι τελευταίες μέρες του Τζο Μπάιντεν ως Νο2 της υπερδύναμης

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2016, 08:00
Με αυτόν τον ένθερμο τρόπο αντέδρασε ο Τζο Μπάιντεν μιλώντας στο Συνέδριο των Δημοκρατικών
|Reuters

Οι τελευταίες μέρες του Τζο Μπάιντεν ως Νο2 της υπερδύναμης

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2016, 08:00

Το τελευταίο καιρό ο Τζο Μπάιντεν χαίρεται τη ζωή του. Τώρα που τελειώνει η θητεία ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αρχίζει σιγά-σιγά να βλέπει την επόμενη ημέρα στη ζωή του, μακριά από τις πολιτικές δεσμεύσεις, τις υποχρεώσεις από χώρα σε χώρα και από σύσκεψη σε σύσκεψη.

Κάπως έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα πήρε μέρος ως ηθοποιός στη γνωστή αστυνομική σειρά «Law&Order». Εμφανίστηκε στο πλευρό της πρωταγωνίστριας της σειράς Μαρίσκα Χάργκιτεϊ, υποδυόμενος τον εαυτό του, τον αντιπρόεδρο της χώρας δηλαδή ο οποίος επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα για να συγχαρεί τα στελέχη του για τη δουλειά που κάνουν ως προς την αντιμετώπιση και σύλληψη των βιαστών.

#SharedVision #StrongerTogether #SquadroomGoals @vp

A photo posted by Mariska Hargitay (@therealmariskahargitay) on

Kαι έπειτα πάντρεψε δύο αξιωματούχους του Λευκού Οίκου. Όχι άνδρα και γυναίκα, αλλά δύο άνδρες: τον Μπράιαν Μοστέλερ, τον υπεύθυνο των υπηρεσιών του Λευκού Οίκου και τον Τζο Μάσι, τον υπεύθυνο για τα ταξίδια της Μισέλ Ομπάμα.

Η βρετανική εφημερίδα Independent γράφει ότι η τελετή έγινε ένα χρόνο από τη στιγμή που η κυβέρνηση Ομπάμα νομιμοποίησε τους γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων. Ο Μπάιντεν όχι μόνο δεν είπε «όχι», αλλά διατυμπάνισε και τη συμμετοχή του μέσω Twitter: «Είμαι περήφανος που πάντρεψα τον Μπράιαν και τον Τζο στο σπίτι μου. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι χαρούμενος. Πρόκειται για δύο καταπληκτικά παιδιά που εργάζονται χρόνια στον Λευκό Οίκο».

Όπως αναφέρει το BuzzFeed, χρειάστηκε να πάρει προσωρινή άδεια από την Περιφέρεια της Κολούμπια για να μπορέσει να τελέσει τον γάμο. Στο ενδιάμεσο, πάντως, ο Μπάιντεν έδειξε πως μπορεί να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Από το να κάνει μια cameo εμφάνιση στην τηλεόραση και μάλιστα σε πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης έως το μεταβεί στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών και να συνηγορήσει υπέρ της Χίλαρι Κλίντον κατακεραυνώνοντας ταυτόχρονα τον Τραμπ.

Πάντως, ειδικά για τη συμμετοχή του στην τηλεόραση αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε για κοινωνικό σκοπό, καθώς το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει αναφορά στα θύματα βιασμών. Ο Μπάιντεν εδώ και αρκετά χρόνια επισκέπτεται κολέγια και πανεπιστήμια και μιλάει ανοιχτά για τα δικαιώματα των γυναικών και για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν οι σεξουαλικές επιθέσεις.

Όταν λοιπόν η ηθοποιός Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ συναντήθηκε σε ένα γκαλά που γινόταν για τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων φαίνεται πως συμφώνησαν να συνεργαστούν στη μικρή οθόνη. Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 28 Σεπτεμβρίου κατά τον 18ο κύκλο της σειράς.

Αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ όλοι αναζητούν ποια θα είναι η επόμενη… δουλειά του Μπαράκ Ομπάμα, ουδείς όμως γνωρίζει τι θα κάνει ο άμεσος συνεργάτης του, ο Τζο Μπάιντεν. Ο ίδιος λέει πως έχει τόσα πολλά ενδιαφέροντα που δεν σκοπεύει να τα παρατήσει. «Θα βγω εκεί και θα μιλήσω για μια σειρά θεμάτων που με ενδιαφέρουν πάρα πολύ όπως: εξωτερική πολιτική, βία εναντίον των γυναικών και ανισότητα στο φορολογικό σύστημα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...