343
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση Ραγκούση στο Polis Art café που άναψε «φωτιές» στη ΔΗΣΥ | Twitter

Τι σημαίνει η παρουσία Βούτση και Παππά στην εκδήλωση Ραγκούση για την προοδευτική παράταξη

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 12:46
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση Ραγκούση στο Polis Art café που άναψε «φωτιές» στη ΔΗΣΥ
|Twitter

Τι σημαίνει η παρουσία Βούτση και Παππά στην εκδήλωση Ραγκούση για την προοδευτική παράταξη

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 12:46

Ο Γιάννης Ραγκούσης προσελκύει (κορυφαία) στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή το αντίστροφο; Το ερώτημα προέκυψε από την παρουσία – έκπληξη των Νίκου Παππά, Δημήτρη Παπαδημούλη, Νίκου Βούτση και Νίκου Ξυδάκη, στην εκδήλωση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, με θέμα «Το Μέλλον της Προοδευτικής Παράταξης στην Ελλάδα» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Polis Art café.

Ο κ. Ραγκούσης έκανε την εισαγωγική ομιλία, ενώ μεταξύ άλλων μίλησαν επίσης οι καθηγητές πανεπιστημίου Νίκος Μουζέλης, Νίκος Μαραντζίδης και Γιώργος Σωτηρέλης, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης (Ιωννίδης – Κοζάνη, Καλογιάννης -Λάρισα, Καπλάνης – Αγια Βαρβάρα).

Geplaatst door Giannis Ragkousis op Zondag 6 mei 2018

Από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ το παρών έδωσε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, από το Ποτάμι η Λίνα  Παπαδακη, ο Μίλτος Κύρκος και ο Σπύρος Δανέλλης, ενώ από τη ΔΗΜΑΡ παρέστη ο Θόδωρος Μαργαρίτης.

Η παρουσία των κορυφαίων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος στην εκδήλωση Ραγκούση δεν έμεινε ασχολίαστη, καθώς με αναρτήσεις τους στα social media, στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, άφησαν τα «καρφιά» τους για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Ως προς την πολιτική σημασία της συμμετοχής των εν λόγω κυβερνητικών στελεχών, δεν ήταν τυχαίο ότι η εκδήλωση έτυχε ιδιαίτερης προβολής από την ΕΡΤ (στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας).

Πρώτος από όλους ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που μετά την κριτική στον Βαγγέλη Βενιζέλο, έγραψε για τον Γιάννη Ραγκούση:

«Αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει κλείσει με ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ, είναι στο συμβόλαιο να κλείνει και εκδηλώσεις;»

«Το ‘παραμύθι’ διοργανώνω εκδηλώσεις για να καταλήξω στα ψηφοδέλτια άλλου κόμματος χιλιοπαιγμένο! Δυστυχώς κάποιοι ψάχνουν κόμμα για να τους εκλέξει και όχι κόμμα για να εκλεγούν», ήταν το αιχμηρό σχόλιο που συνόδευε την ανάρτηση του βουλευτή της ΔΗΣΥ στο Facebook (δείτε τη κάτω).

Το «παραμύθι» διοργανώνω εκδηλώσεις για να καταλήξω στα ψηφοδέλτια άλλου κόμματος χιλιοπαιγμένο! Δυστυχώς κάποιοι ψάχνουν κόμμα για να τους εκλέξει και όχι κόμμα για να εκλεγούν!

Geplaatst door Odysseas Konstantinopoulos op Zondag 6 mei 2018

Αλλά και ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Παντελής Καμάς, έγραψε δηκτικά σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «όποιος θέλει να συμμετέχει είτε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ, ας το κάνει χωρίς να μας ταλαιπωρεί».

Όποιος θέλει να συμμετέχει είτε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είτε της Ν.Δ., ας το κάνει χωρίς να μας ταλαιπωρεί. Εμείς συνεχίζουμε

Geplaatst door Παντελής Μ. Καμάς op Zondag 6 mei 2018

Από την πλευρά του, το μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ Στέφανος Παραστατίδης, που πρόσκειται στον Γιώργο Καμίνη, παρατήρησε πως είναι «θλιβερό για μας, για την ουσία της πολιτικής αλλά και για το συμφέρον της χώρας, να καλούμαστε να απαντάμε διαρκώς σε διλήμματα συνεργασίας τους μήνες που έρχονται» (δείτε κάτω ολόκληρη την ανάρτηση).

Κάθε δημόσια συζήτηση που προσανατολίζεται σε συνεργασία του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ ή την ΝΔ αποδυναμώνει την…

Geplaatst door Stefanos Parastatidis op Zondag 6 mei 2018

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...