270
Ο Μπαράκ Ομπάμα χειροκροτά μουσικούς σε συναυλία στον Λευκό Οίκο, το 2015 | EPA/MIKE THEILER/POOL

Τι μουσική ακούει ο Ομπάμα – Μπιγιονσέ, Χάρι Στάιλς και Τζο Κόκερ στην κορυφή της λίστας

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2022, 13:46
Ο Μπαράκ Ομπάμα χειροκροτά μουσικούς σε συναυλία στον Λευκό Οίκο, το 2015
|EPA/MIKE THEILER/POOL

Τι μουσική ακούει ο Ομπάμα – Μπιγιονσέ, Χάρι Στάιλς και Τζο Κόκερ στην κορυφή της λίστας

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2022, 13:46

Για όγδοη συνεχή χρονιά, ο Μπαράκ Ομπάμα συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα στον Λευκό Οίκο, το 2015, να δημοσιεύει τα αγαπημένα του τραγούδια για το καλοκαίρι.

«Κάθε χρόνο, ενθουσιάζομαι που μοιράζομαι την καλοκαιρινή μου playlist επειδή μαθαίνω για τόσους πολλούς νέους καλλιτέχνες από τις απαντήσεις σας –είναι ένα παράδειγμα για το πώς η μουσική μπορεί πραγματικά να μας φέρει όλους κοντά», έγραψε ο  Ομπάμα, προσθέτοντας: «Να τι ακούω αυτό το καλοκαίρι. Ποια τραγούδια θα προσθέτατε εσείς;».

Στην κορυφή των αγαπημένων κομματιών, καινούργιων και κλασικών, του 44ου προέδρου των ΗΠΑ βρίσκεται η Μπιγιονσέ, στενή φίλη του ζεύγους Ομπάμα, με το τελευταίο της single, «Break My Soul».

Ακολουθούν το «Vibe Out» της Νιγηριανής Τεμς και το «Music for a Sushi Restaurant» του βρετανού Χάρι Στάιλς, ενώ στη λίστα βρίσκονται επίσης τα «Last Last» του Νιγηριανού Μπούρνα Μπόι, «Mighty Love» των The Spinners, «Persuasive» της Doechii, «Feelin’ Alright» του Joe Cocker και επιλογές από τους Μπρους Σπρίνγκστιν («Dancing in the Dark»), Αρίθα Φράνκλιν («Save Me), Αλ Γκριν («I Can’t Get Next to You»), Πρινς («Let’s Go Crazy»), Μάιλς Ντέιβις («Blue In Green»), Dr. John («More than you know»), Λάιλ Λόβετ («Nobody Knows Me»), Οτις Ρέντινγγκ («I’ve Been Loving you») και άλλους.

Ο Ομπάμα αγαπά επίσης τα τραγούδια, «Energy» του Sampa the Great με τη συμμετοχή του Nadeem Din-Gabisi, «Saoko» της Ροζαλία, «Split/Whole Time» του Λιλ Γιάτι, «Ojitos Lindos» των Bad Bunny & Bomba Estéreo, «Pull Up» του Κόφι, «That’s Where I Am» της Μάγκι Ρότζερς, «Angelica» των Wet Leg, τη συνεργασία των Ντρέικ και Ριάνα του 2016, «Too Good», «Bliss» της Αμπερ Μαρκ κ.ά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...