223
Ο άνδρας των ΜΑΤ τη στιγμή που δέχεται την κλοτσιά στην πλάτη | Youtube

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός των ΜΑΤ για την κλοτσιά στην πλάτη: μου έσπασαν την κλείδα

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2019, 11:53
Ο άνδρας των ΜΑΤ τη στιγμή που δέχεται την κλοτσιά στην πλάτη
|Youtube

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός των ΜΑΤ για την κλοτσιά στην πλάτη: μου έσπασαν την κλείδα

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2019, 11:53

Κατάθεση για όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή πορεία του ΚΚΕ το περασμένο Σάββατο, έδωσε ο αστυνομικός των ΜΑΤ που δέχθηκε την επίθεση των διαδηλωτών και την κλοτσιά στην πλάτη από το (κατονομασθέν) μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha, o αστυνομικός και οι συνάδελφοί του έλαβαν εντολή να σταματήσουν τους διαδηλωτές που έριξαν μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν. Παρά τις προσπάθειες, όμως, που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να τους περιορίσουν.

Κατά δήλωσή του, στα επεισόδια που ξέσπασαν μπροστά από το άγαλμα του Τρούμαν, ο αστυνομικός δέχθηκε δύο χτυπήματα. Toυ έπεσε το κράνος και ενώ ήταν πεσμένος κάτω, συνέχισε να δέχεται χτυπήματα από τους διαδηλωτές .

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την κατάστασή του, έχει σπάσει την κλείδα του ενώ έχει τραυματιστεί στον αυχένα.

Εν τω μεταξύ, με προσφυγή στη δικαιοσύνη απαντά ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, για τις επιθέσεις και τους χαρακτηρισμούς που δέχεται τις τελευταίες ώρες λόγω της δημοσιοποίησης των στοιχείων του διαδηλωτή – δράστη της εναέριας κλοτσιάς (περισσότερα εδώ / κάτω οι δηλώσεις του για το θέμα).

«Αλλη οδός από τη μεταξύ μας αλληλεγγύη και το νόμο δεν υπάρχει. Εννοείται πως αναζητώ τα στοιχεία του για να πράξω τα δέοντα. Ο τραμπουκισμός τους δεν θα περάσει», έγραψε σε από τα tweets του με αφορμή την παρουσίασή του ως καταδότη (δείτε το κάτω).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...