496
Σύνθημα της ελληνικής συμμετοχής ήταν «Feel the (g)love - Νιώσε την αγάπη» και σύμφωνα με την κυρία Παζαΐτη το χρηματικό έπαθλο της πρώτης θέσης θα δοθεί για τη στήριξη προγράμματος νοσηλείας στο σπίτι για ασθενείς με καρκίνο | Facebook

Τι κάνει σήμερα η Νατάσα Παζαΐτη;

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2017, 12:56
Σύνθημα της ελληνικής συμμετοχής ήταν «Feel the (g)love - Νιώσε την αγάπη» και σύμφωνα με την κυρία Παζαΐτη το χρηματικό έπαθλο της πρώτης θέσης θα δοθεί για τη στήριξη προγράμματος νοσηλείας στο σπίτι για ασθενείς με καρκίνο
|Facebook

Τι κάνει σήμερα η Νατάσα Παζαΐτη;

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2017, 12:56

Γενικά η Νατάσα Παζαΐτη ακολούθησε την τακτική του συζύγου της. Οπως ο Κώστας Καραμανλής μετά την ήττα του στις εκλογές του 2009 αποσύρθηκε στα «ορεινά» της Βουλής και στη Ραφήνα, έτσι και η κυρία Παζαΐτη βρέθηκε μέσα σε μια νύχτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: από εκεί που ήταν η στιλάτη σύζυγος του Πρωθυπουργού έγινε μια ανώνυμη -όσο γίνεται- γιατρός.

Στο ερώτημα του τι κάνει αυτές τις ημέρες η κυρία Παζαΐτη ήρθε να απαντήσει ένα ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ: Η ελληνική συμμετοχή από το ιατρικό κέντρο της πρώην κυρίας Πρωθυπουργού και από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βασταρδή, ο οποίος -όπως γράφει το πρακτορείο- «εικονοποίησε την ιδέα της κυρίας Παζαΐτη», κέρδισε την πρώτη θέση στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition.

H Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μέλη της είναι οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές και σύμβολό της το ροζ χειρουργικό γάντι.

The Pink Glove Photo Competition 2017 is complete. Despite all pictures being great and pink, there can only be one…

Geplaatst door Pink Glove Photo Competition op Maandag 16 oktober 2017

Το Κέντρο Υγείας Μαστού-Νατάσα Παζαϊτη, έλαβε μέρος στον διαγωνισμό για δεύτερη συνεχή χρονιά, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών (ΚΕΦΙ). Το χρηματικό έπαθλο, σύμφωνα με την κ. Παζαΐτη, θα δοθεί για την ενίσχυση και υποστήριξη του νέου προγράμματος που προσφέρει νοσηλεία στο σπίτι στους ασθενείς με καρκίνο.

Με σύνθημα «Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη» η ελληνική συμμετοχή κατέκτησε την πρώτη θέση φέτος στον διαγωνισμό, χάρη στη δουλειά του Γιάννη Βασταρδή και της δημιουργικής του ομάδας (styling Dimitris Scwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotakou, ass. phot. Eleutheria Motaki).

Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή, τόνισε σε ευχαριστήριο μήνυμά της η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού μόλις ενημερώθηκε για την επιτυχία στον διεθνή διαγωνισμό.

Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχήΝικήσαμε. Χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο έστειλαν τη φωτογραφία μας στην…

Geplaatst door Νατάσα Παζαΐτη – Κέντρο Υγείας Μαστού op Maandag 16 oktober 2017

«Νικήσαμε», έγραψε σε μήνυμα της στο Facebook. «Χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο έστειλαν τη φωτογραφία μας στην πρώτη θέση του διαγωνισμού Pink Glove Photo Competition. Η συμμετοχή μας με μήνυμα «Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη», ταξίδεψε στον κόσμο για να βάλει το λιθαράκι της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Είμαι πολύ συγκινημένη όχι μόνο για τη νίκη αλλά για την εμπιστοσύνη, την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε με όλους τους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας: την ψήφο, τις κοινοποιήσεις και τα τρυφερά και ενθαρρυντικά σας μηνύματα. Και είμαι πολύ περήφανη που με το χρηματικό βραβείο που αντιστοιχεί στην πρώτη θέση θα ενισχύσουμε το «Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών) – Δίπλα στον ασθενή και την οικογένειά του» στο νέο πρόγραμμα κατ’ οίκον νοσηλείας που προσφέρει σε ασθενείς με καρκίνο: Θα νιώσουν την αγάπη μας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος. Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο φωτογράφο Γιάννη Βασταρδή και την δημιουργική του ομάδα (styling Dimitris Nireas Schwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotonakou,ass.phot.Eleutheria Motaki).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...