196
Ο Αλέξης Τσίπρας σε παλαιότερη άφιξη του στα γραφεία της Κουμουνδούρου | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τι αποφάσισε ο Τσίπρας για την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2019, 20:01
Ο Αλέξης Τσίπρας σε παλαιότερη άφιξη του στα γραφεία της Κουμουνδούρου
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τι αποφάσισε ο Τσίπρας για την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2019, 20:01

Σύσκεψη εφ’ όλης της ύλης για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα, ενόψει και της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, στις 14 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο γραφείο του ίδιου με συμμετοχή του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, του διευθυντή του Γραφείου του προέδρου Μιχάλη Καλογήρου, και του εκπροσώπου Τύπου Αλέξη Χαρίτση.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση της Κουμουνδούρου, ο κ. Τσίπρας εισηγήθηκε το χρονοδιάγραμμα για την οργανωτική ανασυγκρότηση, την διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του κόμματος και συμφωνήθηκαν τα βασικά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση. Για τον σκοπό αυτόν την ερχόμενη Τρίτη 27/8 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, εντός τη επόμενης βδομάδας, θα συγκληθεί το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, στόχος είναι εντός του Σεπτεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές διεργασίες, να συγκροτηθεί Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, ώστε να εκκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και οργανωτικής ανασυγκρότησης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύουν ότι “η συμφωνία στο σχέδιο και στο χρονοδιάγραμμα της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για δήθεν αντιπαράθεση, διαφωνίες και κρίση στην ηγεσία του κόμματος”.