302
Η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ | Facebook

Θρίλερ στην Ικαρία με την εξαφάνιση της Αγγλίδας – Τι ξέρουμε ως τώρα

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2019, 20:56
Η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ
|Facebook

Θρίλερ στην Ικαρία με την εξαφάνιση της Αγγλίδας – Τι ξέρουμε ως τώρα

Protagon Team Protagon Team 6 Αυγούστου 2019, 20:56

Εντείνεται το θρίλερ της εξαφάνισης της Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, αφού η καμαριέρα του ξενοδοχείου που διέμενε η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ με τον σύντροφό της, ανέφερε πως άκουσε φωνές από το δωμάτιο, λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της γυναίκας.

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο και στην ΕΛΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι κατά την έρευνα στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας βρέθηκαν κηλίδες αίματος που προέρχεται από ρινορραγία, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του 38χρονου συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sigma Live, στο επίκεντρο των εξονυχιστικών ερευνών που διεξάγονται στην Ικαρία, προς εντοπισμό της αγνοούμενης τίθεται πλέον συγκεκριμένη διαδρομή.

Πρόσωπο που κατέχει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για να συμβάλει στις έρευνες, υπέδειξε σε συγκεκριμένο πάροχο κινητής τηλεφωνίας πώς απενεργοποιείται η κεραία κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται εγκατεστημένη στην απέναντι περιοχή από την Ικαρία, με όνομα «Φούρνοι».

Η συγκεκριμένη κεραία προκάλεσε σύγχυση στις έρευνες, καθώς το τελευταίο στίγμα που εντοπιζόταν από το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης, ήταν από την περιοχή των «Φούρνων».

Αυτό συνέβαινε επειδή το κινητό της τηλέφωνο «έπαιρνε σήμα» από το απέναντι νησί και όχι από αυτό της Ικαρίας.

Ωστόσο από την ώρα που απενεργοποιήθηκε η κεραία στους «Φούρνους», εντοπίστηκαν νέα στίγματα από το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης, που οδηγούν σε συγκεκριμένη περιοχή.

Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη διαδρομή, καλύπτοντας την απόσταση από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η 34χρονη αστροφυσικός  μέχρι την περιοχή που καταγράφεται το τελευταίο της νέο στίγμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News