417
O ράπερ Lamanif στο τελευταίο του βίντεο κλιπ | Youtube

Θρίλερ με την εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Είχε ανακοινώσει ότι θα αυτοκτονήσει

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2021, 15:15
O ράπερ Lamanif στο τελευταίο του βίντεο κλιπ
|Youtube

Θρίλερ με την εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Είχε ανακοινώσει ότι θα αυτοκτονήσει

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2021, 15:15

Εξαφανισμένος είναι από το βράδυ της Δευτέρας ο ράπερ με το καλλιτεχνικό όνομα «Lamanif». Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη ενεργοποιήσει το Silver Alert, ενώ παράλληλα από την Τρίτη «χτενίζει» τη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό του.

Η γιαγιά του νεαρού προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία την Τρίτη, ενώ η μητέρα του μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το μεσημέρι της Τετάρτης, αναφέροντας ότι η ίδια ζει στη Γερμανία, αλλά θα επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ανησυχεί για το παιδί της.

«Είναι ένα ευαίσθητο παιδί, φοβάμαι μην κάνει κακό στον εαυτό του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ολα ξεκίνησαν τη Δευτέρα όταν ο 24χρονος ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο με το οποίο αποχαιρετούσε φίλους και γνωστούς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Μακεδονία», το βίντεο ανέβηκε στο Instagram μετά τη 01:00 το βράδυ της Δευτέρας και οι Αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Τη νύχτα υπήρξε κινητοποίηση από τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι κοινοποίησαν το βίντεο και ζητούσαν την παρέμβαση των Αρχών.

«Πρώτα από όλα συγνώμη από τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου και τους έκανα να ντραπούν. Ξέρω όλοι ψάχνετε να με δείρετε, να με χλευάσατε, να μου κάνετε κακό. Σας καταλαβαίνω. Αλλά ακούστε την αλήθεια. Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης, γι’ αυτό έχω και δικαστήρια. Είχα μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβιάζανε με το βίντεο. Από τότε μου παίρνανε λεφτά και με απειλούσανε», έλεγε στο βίντεο του ο ράπερ.

«Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξ’ αρχής όσοι το ανεβάσατε. Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα του ’21; Τέσσερις μήνες στην καραντίνα, ψυχίατρο, ζάναξ. Αλλά πάντα ο φόβος να μην με ξανά ενοχλήσουν», ανέφερε ενώ το βίντεο μετά από λίγη ώρα «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του.

Ο λόγος λοιπόν για τον οποίο ο νεαρός ράπερ προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση και από τότε είναι εξαφανισμένος, είναι ένα ροζ βίντεο που φαίνεται να αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα από άλλον γνωστό ράπερ με τον οποίο είχε κόντρα – κάτι πολύ συνηθισμένο στους κύκλους της ραπ και τραπ μουσικής.

Οταν αναρτήθηκε το εν λόγω βίντεο, αρκετοί χρήστες των social media άρχισαν να χλευάζουν τον ράπερ, κυρίως για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, καθώς στο βίντεο φέρεται να φοράει γυναικεία εσώρουχα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο 24χρονος είναι εξαφανισμένος, ενώ το ΕΚΑΒ δεν έχει δεχθεί κλήση για απόπειρα αυτοκτονίας από το βράδυ της Τρίτης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...