190
Από κορονοϊό νοσεί (και) ο Ντομίνγκο | Facebook / Placido Domingo

Θετικός στον κορονοϊό ο τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2020, 18:41
Από κορονοϊό νοσεί (και) ο Ντομίνγκο
|Facebook / Placido Domingo

Θετικός στον κορονοϊό ο τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2020, 18:41

Ο ισπανός τενόρος γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ότι νοσεί από κορονοϊό.

«Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε όλοι σε αυτοαπομόνωση για όσο καιρό θεωρείται ιατρικά απαραίτητο», έγραψε μεταξύ άλλων ο Πλάθιντο Ντομίνγκο, την ώρα που ο εφιάλτης του ιού στην Ισπανία δεν έχει τέλος καθώς ήδη μετράει 1.720 νεκρούς.

«Σήμερα είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση αλλά βιώσαμε συμπτώματα πυρετού και βήχα και συνεπώς αποφασίσαμε για κάνουμε το τεστ και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό», πρόσθεσε ο τενόρος.

Το μήνυμα του Ντομίνγκο

«Σας παρακαλώ να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ακολουθήστε τις βασικές οδηγίες πλύνετε συχνά τα χέρια σας, διατηρώντας απόσταση τουλάχιστον 6 μέτρων από τους άλλους, κάνοντας ό, τι μπορείτε για να σταματήσετε τη διάδοση του ιού και, παρακαλώ, παραμείνετε στην πατρίδα σας, αν μπορείτε! Μαζί μπορούμε να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε την τρέχουσα παγκόσμια κρίση, ώστε να ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στην καθημερινότητά μας. Ακολουθήστε τις οδηγίες και τους κανονισμούς της τοπικής κυβέρνησης για να είστε ασφαλείς και να προστατεύετε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά ολόκληρη την κοινότητά μας», τόνισε ο Ντομίνγκο στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News