184
Ο μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος | romfea.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο μητροπολίτης Ιερισσού – Ηταν χωρίς μάσκα στον Αγιο Δημήτριο

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2020, 14:24
Ο μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος
|romfea.gr

Θετικός στον κορονοϊό ο μητροπολίτης Ιερισσού – Ηταν χωρίς μάσκα στον Αγιο Δημήτριο

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2020, 14:24

Ο μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση της μητρόπολης, λίγες ημέρες μετά τη συμμετοχή του χωρίς μάσκα στους εορτασμούς για τον Αγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη.

Οπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή παρουσίασε συμπτώματα ίωσης και για αυτό υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό. Ο κ. Θεόκλητος θα παραμείνει σε καραντίνα ενώ και τα γραφεία της μητρόπολης θα μείνουν κλειστά για 14 ημέρες.

Μετά τη διάγνωση, ο μητροπολίτης κάλεσε τους πολίτες να φορούν μάσκα παντού.

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας, να φοράτε μάσκα εντός και εκτός των Ιερών Ναών άπαντες και ο Μητροπολίτης μας παρακαλεί όλους νά προσεύχεσθε υπέρ αυτού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η μητρόπολη Ιερισσού.

Βέβαια, στις 26 Δεκεμβρίου ο μητροπολίτης συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια στη δοξολογία στον Αγιο Δημήτριο, παρουσία και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Οι υπόλοιποι μητροπολίτες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βγει αρνητικοί στον κορονοϊό.

Επίσης ο ίδιος έλεγε πρόσφατα: «Εκοινωνήσαμε και εγώ κατέλυσα το Άγιο ποτήριο. Βλέπετε να έχω κορονοϊό; Οι γιατροί, ιδίως, αν θέλουν να με εξετάσουν, εδώ είμαι».

Οι γιατροί, λοιιπόν, τον εξέτασαν. Και τον βρήκαν θετικό στον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...