174
Ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς | Intime/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2020, 10:30
Ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς
|Intime/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2020, 10:30

Ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς δημοσιοποίησε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό και ότι περνά την ασθένεια «σαν μία δυσάρεστη εμπειρία, κάτι σαν κακή γρίπη».

Σε άρθρο του στην «Καθημερινή» γράφει ότι έμαθε πως είναι θετικός την περασμένη Δευτέρα. «Θέλει όμως προσοχή. Γιατί μαθαίνουμε συνέχεια για περιπτώσεις ανθρώπων που το πήραν αψήφιστα και βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Κατά τα άλλα, η ώρα περνάει με παζλ, βιβλία για τη δουλειά της εφημερίδας», επισημαίνει.

Προσθέτει ακόμη: «Λυπάμαι που δεν μπορώ να βρεθώ κοντά στους γονείς μου τέτοιες ώρες και ξέρω πόσο τους αγχώνουν τέτοια νέα. Σκέφτομαι πολύ αυτήν τη γενιά και πρέπει να την προφυλάξουμε. Ξέρω, είναι “αγύριστα κεφάλια” και θέλουν να βγαίνουν έξω, να κάνουν τα δικά τους πράγματα, θεωρούν ότι είναι ανίκητοι, γιατί όντως πέρασαν πολλά. Οχι τώρα όμως.

»Ανακαλύπτουμε συνήθειες που είχαμε ξεχάσει, φιλίες που μετράνε όσο τίποτε άλλο μέσα σε αυτόν τον πανικό. Θυμόμαστε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε, αλλά και πώς μπορούν να έλθουν τα πάνω κάτω μέσα σε μια ώρα στη ζωή μας».

Επισημαίνει ακόμη ότι «δεν είναι πόλεμος, αλλά σίγουρα θυμίζει πόλεμο».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...