Επικαιρότητα

Θετικός στον κορονοϊό ο Αμβρόσιος, αλλά αρνείται να νοσηλευτεί

Ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων είπε ότι έκανε τεστ, χωρίς να το γνωρίζουν οι συνεργάτες του. Στο νοσοκομείο τον... παρακάλεσαν να μείνει να νοσηλευτεί αλλά αυτός αρνήθηκε!
Protagon Team

Οχι μόνο εν ενεργεία, αλλά και πρώην μητροπολίτες έχει χτυπήσει ο κορονοϊός. Λίγες ημέρες μετά την πληροφορία ότι τουλάχιστον έξι μέλη της ΔΙΣ είναι θετικά στον ιό, γίνεται γνωστό ότι και ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος συμπεριλαμβάνεται και αυτός στα κρούσματα.

Ο ΑΝΤ1 μετέδωσε ότι ο Αμβρόσιος πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα, μαζί με τον νυν μητροπολίτη Καλαβρύτων Ιερώνυμο, ο οποίος έχει κορονοϊό, ώστε να παραμείνει εκεί για νοσηλεία.

Στο νοσοκομείο ενημέρωσε τον καθηγητή κ. Μαραγκό ότι έχει και εκείνος κορονοϊό και ότι έκανε τεστ σε ιδιωτικό κέντρο.

Τον παρακάλεσαν (;) να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, αλλά ο κ. Αμβρόσιος αρνήθηκε, υπέγραψε χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης καθώς, όπως ανέφερε, έχει ήπια συμπτώματα.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» ανέφερε μάλιστα ότι ο 82χρονος πρώην μητροπολίτης έκανε κανονικά το τεστ κορονοϊού, ωστόσο κανένας από τους συνεργάτες του δεν γνώριζε το αποτέλεσμα. Οταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του ο κ. Αμβρόσιος απάντησε: «Αν ρωτούν έξω, γιατί δεν με βλέπουν, να λέτε πως είμαι αδιάθετος».