225
Ο Ντουέιν Τζόνσον στο βίντεο όπου μιλά για την περιπέτειά του | Instagram

Θετική στον κορονοϊό όλη η οικογένεια του «The Rock» Ντουέιν Τζόνσον

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2020, 11:34
Ο Ντουέιν Τζόνσον στο βίντεο όπου μιλά για την περιπέτειά του
|Instagram

Θετική στον κορονοϊό όλη η οικογένεια του «The Rock» Ντουέιν Τζόνσον

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2020, 11:34

Σύσσωμη η οικογένεια του Ντουέιν Τζόνσον, του διάσημου «The Rock», είναι θετική στον κορονοϊό, αποκάλυψε ο ίδιος, που κάλεσε τους πάντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο πρώην παλαιστής και νυν αστέρας του Χόλιγουντ είπε ότι τα θετικά αποτελέσματα για τον ίδιο, τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους ήταν «κλωτσιά στο στομάχι». Ολοι το έχουν ξεπεράσει πλέον και δεν είναι μεταδοτικοί, επισημαίνει.

Ο Τζόνσον είπε ότι κόλλησαν (48 ετών ο ίδιος, 35 ετών η σύζυγος, 4 και 2 ετών τα παιδιά) στα μέσα Αυγούστου από πολύ στενούς οικογενειακούς φίλους, οι οποίοι επίσης δεν γνώριζαν ότι είναι φορείς.

View this post on Instagram

Stay disciplined. Boost your immune system. Commit to wellness. Wear your mask. Protect your family. Be strict about having people over your house or gatherings. Stay positive. And care for your fellow human beings. Stay healthy, my friends. DJ ? #controlthecontrollables

A post shared by therock (@therock) on

«Σας λέω ότι ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα πράγματα που έπρεπε να υπομείνουμε ως οικογένεια», είπε ο ηθοποιός σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

«Ενα θετικό τεστ δεν είναι πολύ διαφορετικό από το να ξεπεράσεις άσχημα τραύματα ή να σου κάνουν έξωση ή ακόμη και χρεοκοπήσεις, πράγματα που έπαθα πολλές φορές», εξήγησε. «Πρώτη προτεραιότητα, η προστασία της οικογένειάς μου», είπε ακόμη.

Τα βάζει όμως και με αυτούς, όπως ορισμένοι πολιτικοί, που κάνουν τις υποχρεωτικές μάσκες μέρος της πολιτικής αντιπαράθεσης. «Φορέστε μάσκα. Είναι το σωστό», απαντά στους ακολούθους του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Τζόνσον είναι ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο. Μέσα σε ένα χρόνο, ως φέτος τον Ιούνιο, κέρδισε 87,5 εκατ. δολάρια (περίπου 73 εκατ. ευρώ), από τα οποία μόνο 23,5 από ένα θρίλερ για το Netflix στο οποίο πρωταγωνίστησε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...