236
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας | Intime

Ανησυχία για τον κορονοϊό και στον Βόλο: Θετική έγκυος και ο σύζυγός της

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2020, 16:56
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
|Intime

Ανησυχία για τον κορονοϊό και στον Βόλο: Θετική έγκυος και ο σύζυγός της

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2020, 16:56

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε 30χρονη έγκυος από τον Βόλο, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η 30χρονη, που βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, εκδήλωσε πυρετό πριν από τέσσερις ημέρες και την Τρίτη το βράδυ μετέβη σε ιδιωτική κλινική του Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά και στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτη εισήχθη στην κλινική Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Θετικός είναι και ο σύζυγός της, ο οποίος είναι προπονητής και σύμφωνα με πληροφορίες ασχολείται με παιδικές και εφηβικές ομάδες. Και αυτός νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο ίδιο νοσοκομείο.

Η 30χρονη ενημέρωσε τους γιατρούς ότι είχε επαφή με Γερμανούς που ήρθαν στην Ελλάδα πρόσφατα. Κάτι βέβαια που ελέγχεται, καθώς όποιος έρχεται στη χώρα παραμένει σε καραντίνα, ενώ σε αυτή τη φάση δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα χωρίς ελληνικό διαβατήριο, ακόμη και αν έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία στη χώρα μας.

Ηδη σε καραντίνα 14 ημερών έχουν τεθεί όλα τα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της 30χρονης.

Κλειστή για απολύμανση η ΔΟΥ Βόλου

Στο μεταξύ, κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή όλα τα τμήματα της ΔΟΥ Βόλου, προκειμένου να γίνει απολύμανση του κτιρίου.

Η απολύμανση όλων των χώρων της Εφορίας, αλλά και ολόκληρου του κτιριακού συγκροτήματος όπου στεγάζεται, θα γίνει βάσει του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ, διότι η μητέρα της 30χρονης εγκύου που βρέθηκε θετική σε κορονοϊό εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία, η οποία επίσης στεγάζεται στο κτίριο αυτό.

Η Εφορία του Βόλου θα λειτουργήσει κανονικά από την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...