147
Τα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη, μια πολυσύχναστη περιοχή γεμάτη νυχτερινά καταστήματα | Intime/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Θεσσαλονίκη: Βροχή από σφαίρες από 30 άτομα στα Λαδάδικα

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2019, 10:50
Τα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη, μια πολυσύχναστη περιοχή γεμάτη νυχτερινά καταστήματα
|Intime/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Θεσσαλονίκη: Βροχή από σφαίρες από 30 άτομα στα Λαδάδικα

Protagon Team Protagon Team 16 Δεκεμβρίου 2019, 10:50

Ενα περίεργο περιστατικό, που θα μπορούσε να πάρει τραγικές διαστάσεις, βίωσαν περαστικοί και θαμώνες νυχτερινών μαγαζιών στην περιοχή των Λαδάδικων της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πολυπληθής ομάδα ατόμων άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, για άγνωστο λόγο, χωρίς ευτυχώς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Ολα συνέβησαν γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα στην πλατεία Μοριχόβου, η οποία περικλείεται από κέντρα διασκέδασης. Αιφνιδιαστικά κατέφθασαν γύρω στα 30 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι άγνωστοι έφεραν οπλισμό και, όταν κινήθηκαν προς την οδό Παγγαίου, άνοιξαν πυρ, με τις σφαίρες «να πέφτουν βροχή».

Εντρομοι διερχόμενοι και θαμώνες μαγαζιών προσπαθούσαν να καλυφθούν, ενώ οι ένοπλοι κινούμενοι προς τη συμβολή των οδών Κουντουριώτη και Σαλαμίνας επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή με μεγάλη δύναμη. Από το σημείο των πυροβολισμών περισυνελέγησαν κάλυκες και κουκούλες, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...