206
(φωτ. αρχείου) | Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Τρεις στο νοσοκομείο με κορονοϊό έπειτα από γαμήλιο γλέντι

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2020, 11:47
(φωτ. αρχείου)
|Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Τρεις στο νοσοκομείο με κορονοϊό έπειτα από γαμήλιο γλέντι

Protagon Team Protagon Team 31 Ιουλίου 2020, 11:47

Σε εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού εξελίχθηκε ένας γάμος στη Θεσσαλονίκη, καθώς ως την Παρασκευή τουλάχιστον τρία άτομα είχαν εμφανίσει συμπτώματα Covid-19 και σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ εισήχθησαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ήδη ανέρχονται σε 10. Την ίδια ώρα αγώνας δρόμου ξεκίνησε για να εντοπιστούν οι υπόλοιποι παρόντες στο γλέντι και να εξεταστούν.

Οπως ανέφεραν πηγές της ιστοσελίδας voria.gr, το γαμήλιο γλέντι, με περίπου 150 καλεσμένους, έγινε το Σάββατο 25 Ιουλίου σε κτήμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη αρκετοί από τους καλεσμένους εμφάνισαν πυρετό και την Τετάρτη ένας καλεσμένος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Χθες Πέμπτη, περισσότερα από 10 άτομα εμφανίστηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» με πυρετό (έως και πάνω από 40) και ύποπτα συμπτώματα. Ολοι τους υποβλήθηκαν σε τεστ ενώ τουλάχιστον τρεις ήταν θετικοί, μεταξύ τους και ο 35χρονος γαμπρός.

Και οι τρεις εισήχθησαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» που έχει τμήμα για την Covid-19.

Πηγές από το νοσοκομείο ανέφεραν στο voria.gr ότι τα συμπτώματα των νοσηλευόμενων είναι ήπια και ότι έως αύριο Σάββατο θα πάρουν εξιτήριο ενώ θα τεθούν σε περιορισμό κατ’οίκον.

Η ΕΡΤ ανέφερε μετά το μεσημέρι ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που σχετίζονται με τον γάμο φτάνουν πλέον τα 10.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων, ενώ πάντα υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενη αύξηση του αριθμού τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...