187
O 46χρονος υπέκυψε έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο ΑΧΕΠΑ |

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορονοϊό 46χρονος αρνητής – είχε υπογράψει να μην μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2021, 14:15
O 46χρονος υπέκυψε έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο ΑΧΕΠΑ
|

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορονοϊό 46χρονος αρνητής – είχε υπογράψει να μην μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2021, 14:15

Γνωστός αρνητής στην τοπική κοινότητα στο Πλαγιάρι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο 46χρονος πατέρας τριών παιδιών νόσησε από κορονοϊό και παρ’ όλο που η κατάστασή του παρουσίασε επιδείνωση, έφθασε στο σημείο να υπογράψει ότι δεν επιθυμεί να μεταφέρθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessnews.gr, ο 46χρονος φέρεται να κόλλησε, όπως και η σύζυγός του, από συρροή κρουσμάτων Covid-19 σε δημοτικό σχολείο της περιοχής.

H κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται και τότε, σύμφωνα με άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος, επικοινώνησε με τον οικογενειακό γιατρό ο οποίος τον συμβούλεψε να μην πάει στο νοσοκομείο και του έδωσε αγωγή.

Την περασμένη εβδομάδα ωστόσο η υγεία του επιδεινώθηκε περαιτέρω και συγγενείς του κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οταν, όμως, το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι του για να τον παραλάβει, ο 46χρονος αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και μάλιστα υπέγραψε σχετική δήλωση.

Τρεις με τέσσερις ημέρες αργότερα η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και τελικά διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ. Ηταν όμως πια αργά και έπειται από ολιογοήμερη νοσηλεία σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και διασωλήνωση, υπέκυψε.

Κατά τις ίδιες πάντες πληροφορίες, στην κηδεία του δεν μπόρεσε να παραστεί ούτε η ίδια του η γυναίκα καθώς νοσούσε από Covid-19.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...