228
Φτερά έκαναν φύλλα χαλκού, βάρους 3,5 τόνων, που κάλυπταν το κανάλι υπερχείλισης του καταρράκτη στον Κήπο του Νερού |

Θεσσαλονίκη: Κι άλλη κλοπή στη Νέα Παραλία – εξαφανίστηκαν 3,5 τόνοι χαλκού!

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2019, 17:29
Φτερά έκαναν φύλλα χαλκού, βάρους 3,5 τόνων, που κάλυπταν το κανάλι υπερχείλισης του καταρράκτη στον Κήπο του Νερού
|

Θεσσαλονίκη: Κι άλλη κλοπή στη Νέα Παραλία – εξαφανίστηκαν 3,5 τόνοι χαλκού!

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2019, 17:29

Νέο περιστατικό κλοπής σημειώθηκε στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά από «πολυπληθή ομάδα», που εξαφάνισε φύλλα χαλκού βάρους 3,5 τόνων, στον καταρράκτη του Κήπου του Νερού.

Η κλοπή μάλιστα, έγινε γνωστή λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, για αυτό ακριβώς το θέμα, τις αλεπάλληλες κλοπές και βανδαλισμούς στην παραλία και πρέπει να έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του δήμου, Θανάσης Παππάς, μέσω σημερινής ανακοίνωσης αναφέρει πως «εκλάπησαν δύο σειρές φύλλων χαλκού, μήκους 88 μ. και πλάτους 0,45 μ. έκαστο, που κάλυπταν το κανάλι υπερχείλισης του καταρράκτη, δίπλα στο πεζοδρόμιο της οδού Μ. Κάλλας. Η κλοπή διαπράχθηκε πολύ πιθανόν από πολυπληθή ομάδα, αφού απαιτήθηκε ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία-εργασία για να αποκολληθούν όλα τα παραπάνω, να φορτωθούν σε οχήματα και να απομακρυνθούν».

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης έστειλε επιστολή προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και στον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, ενώ το περιστατικό θα γνωστοποιηθεί και στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

«Θέλω να καταγγείλω τον ασύμμετρο πόλεμο που συντελείται στη Νέα Παραλία, λόγω των συνεχών βανδαλισμών και των κλοπών αυτών των στοιχείων αστικού εξοπλισμού και να ζητήσω τη σύμπραξη όλων των φορέων με μοναδικό σκοπό να παταχθεί το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο που πλήττει την κοινωνία μας προτού να είναι πάρα πολύ αργά», προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News