315
. | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ ΙntimeNews

Θεοδωράκης: Θετική ψήφος στις Πρέσπες δεν σημαίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 20:53
.
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ ΙntimeNews

Θεοδωράκης: Θετική ψήφος στις Πρέσπες δεν σημαίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 20:53

Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Θεοδωράκης ουσιαστικά εμφανίστηκε και πάλι θετικός στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε όσοι δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση να δεσμευτούν δημοσίως τι θα κάνουν για την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Πρέπει να ξέρουμε τι θα κάνουν αυτοί οι βουλευτές στην ψηφοφορία των Πρεσπών εκτός αν θέλει να μας το πει ο κ. Τσίπρας. Εκτός αν κάποιοι βουλευτές έχουν σκοπό να παραμείνουν ντεμέκ μακεδονομάχοι αλλά αυτή τη φορά με υπουργικά κοστούμια και φουστάνια» παρατήρησε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε την πρότασή του, βουλευτές που εκλέγονται με μία ΚΟ να μην μετακινούνται σε άλλη, λέγοντας: «Αφού λοιπόν όλοι είμαστε απέναντι στις μεταγραφές, ας συμφωνήσουμε σήμερα ότι δεν θα ζήσουμε ξανά αυτά τα φαινόμενα».

Ο κ. Θεοδωράκης πήρε θέση και για τις αφίσες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και στοχοποιούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για εθνικιστές κουκουλοφόρους.

Είπε χαρακτηριστικά: «Το 2012 είχαμε τους αντιμνημονιακούς κουκουλοφόρους, τώρα έχουμε τους εθνικιστές κουκουλοφόρους, είναι ένα ωραίο επάγγελμα σε αυτή την χώρα κάνουν την πλάκα τους, εκτονώνονται, ανώνυμοι είναι, κανένα ρίσκο δεν παίρνουν και μετά πάνε στο σπίτι, βλέπουν τα κατορθώματά τους στα δελτία των ειδήσεων και γελούν. Έχουν βγει όλες οι παθογένειες της πολιτικής ζωής και η λογική έχει στριμωχτεί στο περιθώριο».

Πρόσθεσε δε πως «ένα εθνικό θέμα αντί να γίνει θέμα συνεννόησης έγινε αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση να θέλει να διαλύσει την αντιπολίτευση και την αντιπολίτευση να οχυρώνεται στις κομματικές τις γραμμές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...