328
Η τεχνολογία συναντά τον μύθο στη ΔΕΘ | Placebo Events

Θεματικό πάρκο: Θεοί του Ολύμπου

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2019, 12:25
Η τεχνολογία συναντά τον μύθο στη ΔΕΘ
|Placebo Events

Θεματικό πάρκο: Θεοί του Ολύμπου

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2019, 12:25

Πώς διοικούσε ο παντοδύναμος Δίας Θεούς και ανθρώπους; Γιατί η Θεά Δήμητρα αναγκαζόταν να αποχαιρετήσει την κόρη της μία φορά το χρόνο; Πώς αντιμετώπιζαν οι άλλοι Θεοί τον πολεμοχαρή Άρη; Τι παράξενο είχε η γέννηση της Θεάς Αθηνάς;

Ο Όλυμπος ανοίγει τις πόρτες του και καλεί μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν από κοντά το μεγαλείο της ελληνικής ιστορίας σε ένα θεματικό υπερθέαμα 2100 τετραγωνικών μέτρων! Είναι εκεί η σημαντικότερη πολιτιστική μας κληρονομιά, η «αρχή των πάντων», οι Ολύμπιοι Θεοί όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.

Η τεχνολογία συναντά τον μύθο και μαζί δημιουργούν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό θεματικό πάρκο στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ένας χώρος με παράδοση στα πετυχημένα θεματικά πάρκα ετοιμάζεται τώρα να φιλοξενήσει το πιο εντυπωσιακό εγχείρημα που έχει γίνει ποτέ.

Η  Placebo Events σε συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα που έχει δημιουργηθεί και  με την επιστημονική  επιμέλεια του ιστορικού Θάνου Βερέμη, θα ταξιδέψουν με μοναδικό τρόπο τους επισκέπτες κάθε ηλικίας, που αγαπούν τη μυθολογία, στον μαγικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδας.

Μέσα από επιβλητικά ομοιώματα, 3D προβολές, ξεναγήσεις, διαδραστικά acts και πολλές εκπλήξεις, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν με έξυπνο τρόπο, για την ιστορία και τη ζωή του κάθε Θεού, όπως αυτή έχει παρουσιαστεί μέσα από τα αρχαία κείμενα.

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε για τη αρχαία Ελλάδα από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, θα εκπλαγείτε με το πόσα ακόμη υπάρχουν να μάθετε για τους Ολύμπιους Θεούς, το σημαντικότερο αφήγημα της ελληνικής ιστορίας.

Η μυθολογία αποτελεί κομμάτι του πολιτισμικού μας DNA και έχει πολλά να μας διδάξει. Αυτό το φθινόπωρο, ελάτε να ζήσουμε μαζί μια συγκλονιστική εμπειρία φτιαγμένη από… μύθους! Stay tuned….

Info

  • Θεματικό πάρκο: Οι Θεοί του Ολύμπου, https://godsofolympus.gr/
  • ΔΕΘ, Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη
  • Λειτουργία: Καθημερινά από 04 Οκτωβρίου 2019
  • Εισιτήρια: Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει απευθείας από τα ταμεία την ημέρα της επίσκεψης σας στο πάρκο, καθώς επίσης και ηλεκτρονικά. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online στις ιστοσελίδες:
  • Viva.gr
  • https://godsofolympus.gr/#!/prices