462
Η οδός Ανθέων όπου έχασε τη ζωή της η ηλικιωμένη κάτω από τις ρόδες του ασημί Hyundai | Youtube

Θέμα χρόνου η σύλληψη των Ρομά που πάτησαν και σκότωσαν την 73χρονη στους Αγίους Θεοδώρους

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2019, 14:18
Η οδός Ανθέων όπου έχασε τη ζωή της η ηλικιωμένη κάτω από τις ρόδες του ασημί Hyundai
|Youtube

Θέμα χρόνου η σύλληψη των Ρομά που πάτησαν και σκότωσαν την 73χρονη στους Αγίους Θεοδώρους

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2019, 14:18

Αντίστροφα μετρά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο χρόνος για τη σύλληψη των Ρομά που το πρωί του Σαββάτου σκότωσαν 73χρονη έξω από το σπίτι της στους Αγ. Θεοδώρους, περνώντας στην κυριολεξία από πάνω της με το αυτοκίνητό τους!

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. ολοκληρώθηκαν σε καταυλισμούς Ρομά στην Κορινθία και συνεχίζονται στη Δυτική Αττική, σε Ανω Λιόσια και Ασπρόπυργο, όπου σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση, βρίσκονται οι δράστες του ειδεχθούς εγκλήματος.

Εμπειρα στελέχη της Αστυνομίας θεωρούν πως είναι πλέον  θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή τους (γίνεται μάλιστα λόγος για έρευνες σε συγκεκριμένα σπίτια).

Η άτυχη 73χρονη είχε πάει με την οικογένειά της στο εξοχικό τους στους Αγίους Θεοδώρους από την Αθήνα.

Το πρωί του Σαββάτου, σταμάτησε έξω από το σπίτι ένα ασημί Hyundai και ένας από τους επιβαίνοντες άρχισε να φωνάζει στη γυναίκα που βρισκόταν στην αυλή, να βγει να τη ρωτήσει κάτι.

Με το που βγήκε εκείνη στον δρόμο, επιχείρησε να της αποσπάσει την αλυσίδα που είχε κρεμασμένη στον λαιμό της. Ακολούθησε συμπλοκή, με την 73χρονη να καλεί σε βοήθεια τον γιο και τον σύζυγό της.

Οι δράστες της επίθεσης πήγαν να διαφύγουν, αλλά μόλις συνειδητοποίησαν ότι η οδός Ανθέων ήταν αδιέξοδο, έκαναν μεταβολή. Η ηλικιωμένη μπήκε τότε μπροστά από το αυτοκίνητο, ωστόσο οι δράστες δεν δίστασαν ούτε στιγμή. Πάτησαν γκάζι  και πέρασαν στην κυριολεξία από πάνω της.

Η περιγραφή του γιου της στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 συγκλονίζει:

«Πήγαν να κάνουν άτακτη φυγή μόλις είδαν ότι έβγαινα εγώ με τον πατέρα μου από το σπίτι. Την είχαν μπροστά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη την χτύπησαν και την ξάπλωσαν κάτω και με τη δεύτερη ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της. Αυτό έγινε… Δύο φορές, τη μια ήταν όρθια και την πήρε, την εμβόλισαν και την πέταξαν τρία μέτρα κάτω, ξάπλωσε κάτω η γυναίκα και ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της και της σπάσανε όλα της τα κόκαλα γύρω-γύρω, την διαλύσαν, την πέρασαν από πάνω.

»Εγώ με τα μάτια μου, ο ίδιος, είδα το αυτοκίνητο σαν να είναι σε ανώμαλο δρόμο να κάνει γκέλες πάνω από τη μάνα μου. Σκαρφάλωσε το αυτοκίνητο πάνω από τη μάνα μου. Αυτό. Ένα Hyundai ασημί, με ανοιχτό το καπό για να μη φαίνεται η πινακίδα και έφυγαν βολίδα από τον δρόμο κάτω…

»Νεκρή κατευθείαν, σε πέντε λεπτά είχε παγώσει, σε 10 λεπτά είχε παγώσει. Νεκρή κατευθείαν… Διαλυμένα όλα της τα κόκκαλα, είχαν τρυπήσει, είχαν βγει τα κόκαλα από τον ώμο της έξω από την περιφορά και το στροβίλισμα που έκανε το αυτοκίνητο από πάνω της.

»Πέρασε το αμάξι από πάνω της. Ήταν παχιά γυναίκα και στροβίλισε το σώμα της μαζί με το αυτοκίνητο στον δρόμο. Ο σβέρκος της, όταν τον είδα, ήταν μελανός μετά από δύο λεπτά και διπλάσιος στο μέγεθος. Σπασμένο το πρόσωπό της, κομμένα τα χέρια της, διαλυμένη, πέρασε ένας τόνος από πάνω της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...