216
Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στα έδρανα της Βουλής ως βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΙΝΑΛ: O Παπανδρέου ενημέρωσε τη Φώφη – κατεβαίνει υποψήφιος για την αρχηγία

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2021, 18:52
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20/10/2021, 20:11
Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στα έδρανα της Βουλής ως βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΙΝΑΛ: O Παπανδρέου ενημέρωσε τη Φώφη – κατεβαίνει υποψήφιος για την αρχηγία

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2021, 18:52
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 20/10/2021, 20:11

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τηλεφωνικά, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, τη νοσηλευόμενη στον «Ευαγγελισμό» Φώφη Γεννηματά για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές τις 5ης Δεκεμβρίου και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση.

Προκειμένου να σηματοδοτήσει μάλιστα την επιστροφή του ως (υποψήφιος) πολιτικός αρχηγός —ύστερα από σχεδόν μία δεκαετία πολιτικής ερήμου— ο πρώην Πρωθυπουργός είχε ζητήσει και τηλεοπτική κάλυψη των ανακοινώσεών του, οι οποίες θα γίνονταν περίπου στις 20:00, την ώρα δηλαδή των κεντρικών δελτίων των ιδιωτικών καναλιών, με φόντο την Ακρόπολη!

Ο κ. Παπανδρέου επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη όπου είχε συναντηθεί και με τον δήμαρχο της πόλης Εκρέμ Ιμάμογλου.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα πήρε τηλέφωνο την κυρία Γεννηματά. Εκείνη του ευχήθηκε καλή επιτυχία όπως είχε κάνει και με τους υπόλοιπους υποψήφιους μετά την απόσυρσή της .

Εν τω μεταξύ συνεργάτες του επικοινώνησαν με υποστηρικτές του ΓΑΠ σε όλη τη χώρα, ενώ και ο ίδιος τηλεφώνησε προσωπικά σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και ζήτησε τη στήριξή τους (και τις υπογραφές τους).

Υπενθυμίζεται ότι για την υποψηφιότητα χρειάζονται οι υπογραφές του 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής (43 μέλη), ενώ ο κ. Παπανδρέου φέρεται να έχει εξασφαλίσει περίπου τις διπλάσιες. Η προθεσμία για την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων στην εσωκομματική αναμέτρηση λήγει την Πέμπτη στις 18:00.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...