304
Η Σάρα Σάντερς ενημερώνει τους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, αφού έχει ρίξει μία ματιά στο βιβλίο με τις χριστιανικές προσευχές | REUTERS

«Θέλημα Θεού» να γίνει πρόεδρος ο Τραμπ, πιστεύει η εκπρόσωπός του

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 15:32
Η Σάρα Σάντερς ενημερώνει τους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, αφού έχει ρίξει μία ματιά στο βιβλίο με τις χριστιανικές προσευχές
|REUTERS

«Θέλημα Θεού» να γίνει πρόεδρος ο Τραμπ, πιστεύει η εκπρόσωπός του

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2019, 15:32

Ο… Θεός ήθελε να γίνει πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ, για αυτό και έγινε, είπε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου σε συνέντευξή της σε εκκλησιαστικό τηλεοπτικό σταθμό.

«Πιστεύω ότι o Θεός έχει το δικό του σχέδιο για όλους μας, και θέλει να μας αναθέσει διάφορους ρόλους κατά καιρούς. Αυτός ήθελε ο Ντόναλντ Τραμπ να γίνει πρόεδρος και για αυτό είναι σε αυτή τη θέση. Νομίζω ότι ο πρόεδρος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά υποστηρίζοντας αυτά για τα οποία νοιάζονται οι άνθρωποι που πιστεύουν στον Θεό», είπε η Σάντερς, μιλώντας στο CBN, που ανήκει στην Ευαγγελική Εκκλησία.

Το 80% των Ευαγγελικών έριξε στον Τραμπ την ψήφο του, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που ψήφισε τους προηγούμενους ρεπουμπλικανούς υποψηφίους, τους Μιτ Ρόμνεϊ και Τζον Μακέιν.

Η 36χρονη Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είναι κόρη του πρώην πάστορα και μετέπειτα κυβερνήτη του Αρκανσο, Μάικ Χάκαμπι, πρωτοκλασάτου στελέχους των Ρεπουμπλικανών και πρώην υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα. Είναι επίσης και μία από τις πιο πιστές οπαδούς του Τραμπ, που επιχειρεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα κάθε φορά που γράφει κάτι στο Twitter ο πρόεδρος.

Εχει και η ίδια κατηγορηθεί επανειλημμένως από τους Δημοκρατικούς για δηλώσεις της που εμπεριέχουν ανακρίβειες και ψέμματα, στη διάρκεια της θητείας της στον Λευκό Οίκο.

Πριν μπει στην αίθουσα Τύπου του Λευκού Οίκου για την ενημέρωση των δημοσιογράφων, διαβάζει ένα βιβλιαράκι με προσευχές.

Στην ίδια συνέντευξη, η Σάντερς καταφέρθηκε κατά των Δημοκρατικών με αφορμή το τείχος που θέλει να χτίσει ο Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό. Η Νάνσι Πελόζι, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και από τα πρωτοκλασάτα στελέχη των Δημοκρατικών, είπε πως το τείχος είναι «ανήθικο».

«Δεν δέχομαι καμία υπόδειξη από τους Δημοκρατικούς για το τι είναι ηθικό και τι όχι. Ο χαρακτηρισμός είναι γελοίος και η κυρία Πελόζι ίσως μετανιώσει για αυτή τη δήλωση. Η προστασία των ανθρώπων της πατρίδας του είναι το βασικό καθήκον του προέδρου των ΗΠΑ», απάντησε η Σάντερς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...