194
Το αυτοκίνητο της θαυμάστριας κατέληξε πάνω στο αεροπλάνο... | Twitter

Θαυμάστρια, από τη… χαρά της, καθήλωσε το αεροσκάφος της Μέρκελ στο έδαφος

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 10:53
Το αυτοκίνητο της θαυμάστριας κατέληξε πάνω στο αεροπλάνο...
|Twitter

Θαυμάστρια, από τη… χαρά της, καθήλωσε το αεροσκάφος της Μέρκελ στο έδαφος

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 10:53

Ζημιά από θαυμάστρια της Ανγκελα Μέρκελ, έπαθε το κυβερνητικό αεροσκάφος της Γερμανίας, λίγη ώρα πριν πετάξει η καγκελάριος.

Μια εργαζόμενη στο αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ είδε το κυβερνητικό αεροπλάνο σταθμευμένο στο αεροδρόμιο και το πλησίασε με το αυτοκίνητό της για να το φωτογραφίσει.

Από τη χαρά της όμως, ξέχασε να βάλει το χειρόφρενο και έτσι το αυτοκίνητο τσούλησε και έπεσε πάνω στο… Global 5000 jet προκαλώντας του ζημιά.

Φυσικά, μέχρι να επιδιορθωθεί, το αεροπλάνο παραμένει καθηλωμένο στο αεροδρόμιο και έτσι η Μέρκελ αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Βερολίνο με ελικόπτερο.

Η γερμανική Αεροπορία επιβεβαίωσε σε ανάρτησή της ότι η Μέρκελ επέστρεψε στο Βερολίνο τη Δευτέρα με ελικόπτερο, αναφέροντας απλά ότι το αεροσκάφος της υπέστη ζημιά από κάποιο όχημα.

Είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες, που αλλάζουν τα σχέδια της Μέρκελ, λόγω βλάβης στο κυβερνητικό αεροσκάφος. Τον περασμένο Νοέμβριο, έχασε την έναρξη της συνόδου G20 στην Αργεντινή, όταν το αεροσκάφος της χρειάστηκε να εκτελέσει αναγκαστική προσγείωση λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το Βερολίνο, λόγω βλάβης στο σύστημα επικοινωνίας. Τελικά, η Μέρκελ είχε ταξιδέψει στη σύνοδο με αεροσκάφος της γραμμής από τη Μαδρίτη.

Μετά από εκείνο το συμβάν, η κυβέρνηση παρήγγειλε ένα καινούργιο αεροσκάφος και αναμένεται να παραγγείλει και δεύτερο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...