285
Η μητέρα του συζυγοκτόνου με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της |

«Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο!» Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2021, 10:11
Η μητέρα του συζυγοκτόνου με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της
|

«Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο!» Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2021, 10:11

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μιλά για πρώτη φορά στην αγγλική Sun για τη δολοφονία του παιδιού του και πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι η κόρη του έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της.

Στις δηλώσεις του στη Sun, o 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς περιέγραψe πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε τον λόγος για τον οποίο είχαν πάρει τον γαμπρό του, Xαράλαμπο Αναγνωστόπουλο,  από το μνημόσυνο.

«Οταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες», ήταν η χαρακτηριστική αντίδρασή του.

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στη Sun και για τη στιγμή που έμαθαν, μαζί με τη σύζυγό του Σούζαν, ότι η κόρη τους ήταν νεκρή.

Οπως λέει, τους ειδοποίησαν γείτονες στην Αλόννησο. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ηταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ηταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο 78χρονος πιστεύει ότι «υπάρχει βάση» στις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο 33χρονος πιλότος ήταν αναμεμειγμένος σε  εμπόριο ναρκωτικών.  Η κόρη του, τονίζει, είχε ισχυρή αίσθηση της ηθικής και σίγουρα θα απειλούσε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της αν μάθαινε ότι ήταν αναμεμειγμένος σε τέτοιου είδους παράνομες δραστηριότητες.

Στο δημοσίευμα της Sun γίνεται τέλος αναφορά στην εισαγγελική διάταξη με την οποία αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα της μικρή Λυδίας από τον Αναγνωστόπουλο, με την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού να δίνεται στη μητέρα της Καρολάιν.

Λίγο μετά τις εννέα το πρωί της Τρίτης, η μητέρα του συζυγοκτόνου εξήλθε της οικίας της στην Αγία Παρασκευή, με τη Λυδία στην αγκαλιά της, προκειμένου να παραδώσει το μωρό στα χέρια της μητέρας της Καρολάιν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...