261
|

Τετραήμερη απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας λόγω ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 14:35

Τετραήμερη απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας λόγω ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2019, 14:35

Τόσο καιρό ξέραμε ότι οι απαγορεύσεις συγκεντρώσεων εκδίδονταν από την ΕΛ.ΑΣ. για λόγους πολιτικούς –συνήθως κατά την επίσκεψη κάποιου ξένου ηγέτη στην Αθήνα. Τώρα όμως φτάσαμε να απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας λόγω… ποδοσφαίρου.

Τα όσα έχουν ήδη γίνει μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα. Σε μια προσπάθεια λοιπόν της Αστυνομίας να αναχαιτίσει ή ακυρώσει τα «ραντεβού» των χούλιγκαν των δύο ομάδων (και όποιου άλλου… ενδιαφερόμενου), η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την απαγόρευση των συγκεντρώσεων από την Πέμπτη ως και την Κυριακή στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, λόγω της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων ¨ΠΑ.Ε. Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.¨, στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α. την 11-5-2019 και ώρα 20:30, δεν θα επιτραπεί για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 18:00 ώρα της Πέμπτης 09-05-2019 μέχρι και την 06:00 ώρα της Κυριακής 12-05-2019, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη)».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...