144
Οι φανέλες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Αλκης Καμπανός. Η εισαγγελική έρευνα για τη δράση της ομάδας των «πράσινων» χούλιγκαν ξεκίνησε λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του φιλάθλου του Αρη στη Θεσσαλονίκη | INTIMEnews

Τέσσερις συλλήψεις για εγκληματική οργάνωση χούλιγκαν με επικεφαλής 27χρονη

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2022, 15:49
Οι φανέλες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Αλκης Καμπανός. Η εισαγγελική έρευνα για τη δράση της ομάδας των «πράσινων» χούλιγκαν ξεκίνησε λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του φιλάθλου του Αρη στη Θεσσαλονίκη
|INTIMEnews

Τέσσερις συλλήψεις για εγκληματική οργάνωση χούλιγκαν με επικεφαλής 27χρονη

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2022, 15:49

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και δύο ακόμη αναζητούνται μετά την έκδοση σχετικών ενταλμάτων για ομάδα χούλιγκαν του Παναθηναϊκού, με σειρά επιθέσεων σε συνδέσμους του Ολυμπιακού στο ενεργητικό της και επικεφαλής μία 27χρονη.

Η προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε υπό την εποπτεία του αθλητικού εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου, κατέληξε στην άσκηση ποινικών δίωξεων κατά συγκεκριμένων προσώπων, αναμεσά τους και η 27χρονη, η οποία όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, είχε ηγετικό ρόλο στην εν λόγω ομάδα.

Η δικογραφία της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί στον δεύτερο τακτικό ανακριτή, στον οποίον και θα απολογηθούν οι συλληφθέντες κατά περίσταση για αδικήματα όπως συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες, εκρήξεις κατοχή εκρηκτικών βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εμπρησμούς.

Στη δράση της συγκεκριμένης ομάδας χούλιγκαν φέρεται να εμπλέκονται συνολικά 16 άτομα.

Η έρευνα της Εισαγγελίας συνεχίζεται για επιθέσεις οπαδικής βίας από «οργανωμένους» και άλλων ομάδων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...