571
Αριστερά ο «Υπο», δεξιά το «Θηρίο». Δύο ράπερ σε ένα άκρως πολιτικό... battle | CreativeProtagon

Τελικά τι ψηφίζουν οι ράπερ; «Σίγουρα όχι Αλέξη» απαντά το «Θηρίο»

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 18:23
Αριστερά ο «Υπο», δεξιά το «Θηρίο». Δύο ράπερ σε ένα άκρως πολιτικό... battle
|CreativeProtagon

Τελικά τι ψηφίζουν οι ράπερ; «Σίγουρα όχι Αλέξη» απαντά το «Θηρίο»

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 18:23

Ηταν Τετάρτη 15 Μαΐου, όταν ο ράπερ «Υποχθόνιος» βρέθηκε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα στο προεκλογικό πάρτι του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ). Με αυτόν τον τρόπο, ο πρώην ράπερ του συγκροτήματος ΖΝ που πλέον γνωρίζει επιτυχία με τραγούδια-ύμνους στην τρυφηλή ζωή (ακριβά αμάξια, ακριβά ρολόγια και χαρτονομίσματα που πετιούνται από μπαλκόνια –εδώ-) έκανε ευρέως γνωστή την πολιτική και κομματική του τοποθέτηση.

Λίγες ημέρες μετά όμως, ένας άλλος ράπερ έδωσε εμμέσως την δική του απάντηση στον «Υπο». Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δρακούλα -που έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο «Θηρίο»- και βρίσκεται στην ελληνική ραπ σκηνή από τα μέσα του ’90 έχοντας περάσει από το συγκρότημα Βαβυλώνα και συνεργαστεί με ιστορικά ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως οι Active Member και οι Going Throught.

Το «Θηρίο» λοιπόν συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη στο περίπτερο του κόμματος στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και δεν δίστασε να ρίξει την δικιά του… μπηχτή προς τον συνάδελφό του.

 

View this post on Instagram

 

Not today. Ο Κώστας, το @thirio ξενύχτησε και είδε το τελευταίο επεισόδιο #gameofthrones. Εγώ μετά τις εκλογές. Τα υπόλοιπα στα stories

A post shared by Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) on

«Τελικά, τι ψηφίζουν οι ράπερ;» τον ρώτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Σίγουρα όχι τον Αλέξη», απάντησε το «Θηρίο» και συμπλήρωσε πως για εκείνον το δίλημμα «φασίστες ή λαϊκιστές-διοριστές» δεν υφίσταται.

«Και εμένα να ξέρεις δεν μου το είπε η μαμά αυτό» συμπλήρωσε το «Θηρίο» θέλοντας προφανώς να… πικάρει τον «Υπο» ο οποίος συμμετέχει στο τραγούδι «Mama?» που γνωρίζει πρωτοφανή επιτυχία στο YouTube.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...