202
Ο Τέρενς Κουίκ διαγράφηκε τον Δεκέμβριο του 2018 από τους ΑΝΕΛ εξαιτίας της στήριξης του στη Συμφωνία των Πρεσπών | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τελικά και ο «σύντροφος» Τέρενς Κουίκ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2019, 20:18
Ο Τέρενς Κουίκ διαγράφηκε τον Δεκέμβριο του 2018 από τους ΑΝΕΛ εξαιτίας της στήριξης του στη Συμφωνία των Πρεσπών
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Τελικά και ο «σύντροφος» Τέρενς Κουίκ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2019, 20:18

Κανείς δεν… χάνεται τελικά, όσο κοντινός ή μακρινός «σύντροφος» είναι, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου ότι ο Τέρενς Κουίκ κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Βέβαια στις δύο πρώτες ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου το όνομα του Τέρενς Κουίκ απουσίαζε από την σχετική λίστα των υποψηφίων. Ακόμα και την Πέμπτη όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε το «τελικό ψηφοδέλτιο» δεν υπήρχε πουθενά το όνομα του πρώην στελέχους των ΑΝΕΛ.

Το όνομα του κ. Κουίκ όμως περιλαμβάνεται στην επικαιροποιημένη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Παρασκευής, και η οποία διαμορφώνεται ως εξής:

Β1′ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΚΑΜΑΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΙΩΑΝΝΕΤΑ (ΑΝΝΕΤΑ)
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΤΑΝΙΑ
ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΟΥΙΚ ΤΕΡΕΝΣ
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΘΕΜΗΣ
ΜΠΟΥΓΕΛΕΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΖΑ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο κ. Κουίκ διετέλεσε υφυπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου στις δύο περιόδους συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Στον ανασχηματισμό της 4 Νοεμβρίου 2016 ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό, υφυπουργός Εξωτερικών, υπεύθυνος τον Απόδημο Ελληνισμό.

Τον Δεκέμβριο του 2018 διαγράφηκε από το κόμμα των ΑΝΕΛ εξαιτίας της στήριξης του στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά στις 11 Φεβρουαρίου 2019 ορκίστηκε βουλευτής, μετά την παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ είχε διαλυθεί και ο ίδιος παρέμεινε ανεξάρτητος βουλευτής, δηλώνοντας την απόλυτη στήριξή του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...