370
Από αριστερά: Ματ Λε Μπλανκ, Λίζα Κούντροου, Κέρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Μάθιου Πέρι και Τζένιφερ Ανιστον |

Τελικά δεν θα υπάρξει καμία επανένωση για τα «Φιλαράκια»

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2019, 10:10
Από αριστερά: Ματ Λε Μπλανκ, Λίζα Κούντροου, Κέρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Μάθιου Πέρι και Τζένιφερ Ανιστον
|

Τελικά δεν θα υπάρξει καμία επανένωση για τα «Φιλαράκια»

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2019, 10:10

Τα «Φιλαράκια» – μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών – μπορεί να ολοκληρώθηκαν το 2004, αλλά δεκαπέντε χρόνια μετά εξακολουθούν να έχουν φανατικούς θαυμαστές που περιμένουν εναγωνίως για μία ακόμα σεζόν των έξι αγαπημένων τους χαρακτήρων.

Ένα ενδεχόμενο, ωστόσο, που η σεναριογράφος της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone απέκλεισε κατηγορηματικά.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι [που θα ήταν περιττό ένα reunion]: κατά πρώτον, η σειρά αφορούσε σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής των ηρώων, όταν η οικογένεια σου ΕΙΝΑΙ οι φίλοι σου. Και πλέον αυτό δεν ισχύει. Μπορεί λοιπόν να ενώναμε ξανά αυτούς τους έξι υπέροχους ηθοποιούς, αλλά η φλόγα των Friends θα είχε χαθεί. Η σειρά είναι υπέροχη. Μια επανένωση θα απογοήτευε το κοινό», σημειωνει η Κάουφμαν.

Το συναίσθημα της σεναριογράφου έχουν στο παρελθόν συμμεριστεί και πολλοί εκ των συντελεστών:

Η Τζένιφερ Άνιστον είχε δηλώσει προ ετών στην Huffington Post πως «η σειρά δε θα λειτουργούσε στη μοντέρνα εκδοχή της. Αν τα “Φιλαράκια” γυρίζονταν σήμερα θα είχατε μία παρέα σε μία καφετέρια που απλά θα κοίταζε τα iphones. Δεν θα υπήρχαν πραγματικές συζητήσεις ή επεισόδια».

Αλλά και η Λίσα Κούντροου (η “Φίμπι” της σειράς) δήλωσε στο κανάλι TBS ότι «η σειρά αφορούσε μία ομάδα ανθρώπων στα είκοσί τους χρόνια και όχι στα πενήντα».

Τα «Φιλαράκια» το 2016, στο πλαίσιο μιας τηλεοπτικής τους εμφάνισης: από αριστερά, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Κέρτνεϊ Κοξ, Ματ Λε Μπλανκ και Τζένιφερ Ανιστον. Από την ομάδα λείπει ο«Τσάντλερ», Μάθιου Πέρι.

Πάντως η ανυπομονησία για ένα πιθανό reunion των έξι χαρακτήρων οδήγησε μεχρι και σε μια φάρσα που, από κεκτημένη ταχύτητα, πίστεψαν πολλοί.

Τον Ιανουάριο του 2018 ένα τρέιλερ για την υποτιθέμενη ταινία «Friends Reunite» έκανε 40.000.000 προβολές μέσα σε μία εβδομάδα.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε μετά από λίγες ώρες, το εν λόγω τρέιλερ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα πραγματικά εξαιρετικό μοντάζ ενός φαν της σειράς που χρησιμοποίησε σκηνές από διάφορα σήριαλ (Cougar Town, Episodes, Web Therapy), ενώ και η είδηση για την υποτιθέμενη ταινία διαψεύστηκε αμέσως από τους ηθοποιούς και από τους παραγωγούς.

Η σειρά «Φιλαράκια» ξεκίνησε να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 1994 και ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2004.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...