222
Ο Πιστόριους στην αίθουσα του δικαστηρίου στην Πρετόρια | REUTERS/Siphiwe Sibeko/File Picture

Εκαναν ταινία για τον Πιστόριους και τη δολοφονία της συντρόφου του

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2017, 08:46
Ο Πιστόριους στην αίθουσα του δικαστηρίου στην Πρετόρια
|REUTERS/Siphiwe Sibeko/File Picture

Εκαναν ταινία για τον Πιστόριους και τη δολοφονία της συντρόφου του

Protagon Team Protagon Team 3 Οκτωβρίου 2017, 08:46

Από ήρωας, δολοφόνος. Μέσα σε ένα βράδυ, ο Οσκαρ Πιστόριους μετατράπηκε από αθλητή που θαύμαζαν πολλοί, σε έναν άνθρωπο που σκότωσε την αγαπημένη του. Τώρα, η ιστορία αυτή φτάνει στους κινηματογράφους.

Ηταν απόλυτα λογικό να μεταφερθεί στους κινηματογράφους αυτή η πολύκροτη υπόθεση του νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη ο οποίος σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στίνκαμπ, στις 14 Φεβρουαρίου 2013.

Ο Πιστόριους έχει καταδικαστεί σε εξαετή φυλάκιση, ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο Εφέσεων της Νοτίου Αφρικής θα εξετάσει -στις 3 Νοεμβρίου- την προσφυγή της πολιτείας κατά της ποινής, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα επιεικής.

Η ταινία έχει τίτλο «Oscar Pistorius: Blade Runner Killer» και το πρώτο τρέιλερ είναι γεγονός.

Τον νοτιοαφρικανό «blade runner» θα ενσαρκώσει ο νοτιοαφρικανός ηθοποιός, Αντρέας Νταμ -30 ετών- ενώ τη Ρίβα θα υποδυθεί το πρώην μοντέλο και  ηθοποιός Τόνι Γκαρν – έγινε περισσότερο γνωστή ως σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Στην εισαγωγή του πρώτου τρέιλερ, ο αθλητής κρατά ένα πιστόλι και φωνάζει «βγες έξω από το σπίτι μου», προτού πυροβολήσει δύο φορές.

https://www.youtube.com/watch?v=XSFWh0wh4Go

Σε μία σκηνή, ο «Πιστόριους» λέει στη σύντροφό του ότι θα είναι «ο φύλακας άγγελός της», καθώς προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ σε μία άλλη σκηνή η «Ρίβα» τού ζητά να της αποδείξει τι  θέλει και τι σκέφτεται για εκείνη και τη σχέση τους, προτού μείνει με τα εσώρουχά της και ξαπλώσει μαζί του στο κρεβάτι.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου, στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...