225
Η Σκάρλετ Χάρισον είπε ότι δεν μπορούσε να φυσήξει στο μηχάνημα του αλκοτέστ επειδή την εμπόδιζαν τα extra large χείλη της | Instagram

«Τα χείλη μου παραείναι μεγάλα για να μου κάνετε αλκοτέστ»

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2018, 14:55
Η Σκάρλετ Χάρισον είπε ότι δεν μπορούσε να φυσήξει στο μηχάνημα του αλκοτέστ επειδή την εμπόδιζαν τα extra large χείλη της
|Instagram

«Τα χείλη μου παραείναι μεγάλα για να μου κάνετε αλκοτέστ»

Protagon Team Protagon Team 19 Οκτωβρίου 2018, 14:55

Αν δεν θέλετε να σας σταματήσουν ποτέ για αλκοτέστ, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μεγενθύνετε με τη βοήθεια υπερβολικής δόσης κολλαγόνου, τα χείλη σας. Αυτή τουλάχιστον, είναι η θεωρία που σκαρφίστηκε το αποπροσανατολισμένο μυαλό της 20χρονης τηλεπερσόνας Σκάρλετ Χάρισον. Οταν αστυνομικοί τη σταμάτησαν στο Μάντσεστερ, καθώς η ίδια οδηγούσε εμφανώς μεθυσμένη, η δικαιολογία της ήταν η εξής: «λυπάμαι, αλλά τα χείλη μου παραείναι μεγάλα για να κάνω αλκοτέστ, δεν μπορώ να σφίξω καλά το στόμα μου γύρω από τον ειδικό σωλήνα».

Οπως ήταν φυσικό, και όπως αναφέρουν και οι Times του Λονδίνου, η συγκεκριμένη είδηση έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, με τα γεμάτα από σεξουαλικά υπονοούμενα σχόλια, να δίνουν και να παίρνουν.

Η φιλότιμη Χάρισον, αποπειράθηκε τέσσερις φορές να φυσήξει στο ειδικό μηχάνημα προτού παραδεχτεί ότι τα χείλη της την εμποδίζουν να τα καταφέρει. Στη συνέχεια της ασκήθηκαν κατηγορίες ακριβώς επειδή δεν κατάφερε να δώσει δείγμα για τον μετρητή.

Αργότερα στο δικαστήριο, προσπάθησε να παρουσιάσει μία πιο σοβαρή εκδοχή του εαυτού της, επικαλούμενη λόγους υγείας που την είχαν εμποδίσει να δώσει δείγμα στους αστυνομικούς. Τελικά όμως, παραδέχτηκε την ενοχή της και της απαγορεύτηκε να οδηγεί για 16 μήνες.

Αλλη μία θυσία στον βωμό της ομορφιάς. Κανείς ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το κολλαγόνο βλάπτει σοβαρά την οδήγηση. Κι ύστερα ήρθε η Σκάρλετ με τα παραφουσκωμένα χείλη και ανέτρεψα όσα πιστεύαμε ως σήμερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...