210
Ο Πρωθυπουργός ανταλλάσσει χειραψία με τον πρόεδρο της ΝΔ στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας | ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Τα συλλυπητήρια Μητσοτάκη στον Τσίπρα για τον θάνατο του γαμπρού του [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2018, 12:17
Ο Πρωθυπουργός ανταλλάσσει χειραψία με τον πρόεδρο της ΝΔ στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Τα συλλυπητήρια Μητσοτάκη στον Τσίπρα για τον θάνατο του γαμπρού του [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2018, 12:17

Λίγο πριν από τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (δείτε τη φωτογραφία κάτω),  για την έναρξη της Δ’ Συνόδου  της ΙΖ΄ Περιόδου της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλησίασε τα κυβερνητικά έδρανα για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στον Αλέξη Τσίπρα για την απώλεια του γαμπρού του, Γρηγόρη Καραγκούνη.

Ο σύζυγος της αδελφής του Πρωθυπουργού Ζανέτ Τσίπρα απεβίωσε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 58 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Κάνοντας ένα… διάλειμμα στην προεκλογική τους αντιπαράθεση, οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης αντήλλαξαν χειραψία υπό το βλέμμα του αμήχανου υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ολγας Γεροβασίλη που «ευτυχώς» δεν δέχθηκε ερώτηση για την επίσκεψη του Ρουβίκωνα στην κατοικία του αμερικανού πρεσβευτή.

Δείτε το στιγμιότυπο όπως το απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  συνομιλεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές)
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανταλλάσσει χαιρετισμό με τον Αρχιεπίσκοπο (ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές)

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...