355
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνωστίζονται για να συγχαρούν τον Πρωθυπουργό τους. Μετά ακολούθησε σόου | INTIMEnews

Οι πανηγυρισμοί Τσίπρα στη Βουλή, το φιλί στον Δανέλλη και ο «οπαδός» Παπαχριστόπουλος

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2019, 09:47
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνωστίζονται για να συγχαρούν τον Πρωθυπουργό τους. Μετά ακολούθησε σόου
|INTIMEnews

Οι πανηγυρισμοί Τσίπρα στη Βουλή, το φιλί στον Δανέλλη και ο «οπαδός» Παπαχριστόπουλος

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2019, 09:47

Στο άκουσμα του αποτελέσματος των 151 «Ναι» στην ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασαν σε συγχαρητήριες αγκαλιές και χειροκροτήματα.

Μαζί τους, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που πανηγύριζε με τα χέρια ψηλά στα βουλευτικά έδρανα σαν να βρισκόταν σε εξέδρα ποδοσφαιρικού γηπέδου (φωτογραφία κάτω).

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που απ’ ό,τι φαίνεται δεν νιώθει πια και τόσο ΑΝΕΛ, ήταν απολαυστικός στις αντιδράσεις του κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, οι οποίες παρέπεμπαν μάλλον σε ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ…

Από τους πρώτους που συνεχάρησαν τον Πρωθυπουργό ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης με ένα «πατρικό» χτύπημα στην πλάτη, ενώ πολλοί από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να πλησιάζουν τα κυβερνητικά έδρανα για ένα high five με τον «νικητή» Αλέξη Τσίπρα.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός χειροκρότησε θερμά μαζί με τους υπουργούς του στο άκουσμα του αποτελέσματος (φωτογραφίες κάτω), και αμέσως μετά κατέβηκε ο ίδιος στα βουλευτικά έδρανα για να χαιρετήσει τους βουλευτές.

Ανάμεσα τους, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς (σε μία αγκαλιά – μαχαιριά στην καρδιά του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα), αλλά και ο ανεξάρτητος πια βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, τον οποίο ευχαρίστηκε προσωπικά ο κ. Τσίπρας, αφού με την ψήφο του καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα των 151.

Η αγκαλιά και ο ασπασμός του Αλέξη Τσίπρα στον «πατέρα» της Συμφωνίας των Πρεσπών, Νίκο Κοτζιά. Ο Πάνος Καμμένος είχε αποχωρήσει (ευτυχώς)
Ο Σπύρος Δανέλλης δέχεται τα συγχαρητήρια για την επιτυχή κατάληξη της ψηφοφορίας/INTIMEnews Ακολούθησε το «ευχαριστώ από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό (φωτογραφίες κάτω)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...