464
Η Τερέζα Μπούρκι δεν βρήκε τον πλούσιο σύζυγο σε σάιτ γνωριμιών, βρήκε όμως το δίκιο της σε δικαστήριο | Facebook

«Τα λεφτά μου πίσω!»: Bρετανίδα μήνυσε σάιτ γνωριμιών επειδή δεν βρήκε ταίρι

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2018, 14:36
Η Τερέζα Μπούρκι δεν βρήκε τον πλούσιο σύζυγο σε σάιτ γνωριμιών, βρήκε όμως το δίκιο της σε δικαστήριο
|Facebook

«Τα λεφτά μου πίσω!»: Bρετανίδα μήνυσε σάιτ γνωριμιών επειδή δεν βρήκε ταίρι

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2018, 14:36

Δύσκολο να βρεις τον πρίγκιπά σου. Να είναι και καλός, να είναι και όμορφος, να είναι και έτοιμος να κάνει παιδιά, και το σημαντικότερο, να είναι και πλούσιος.

Αποζημίωση 13.000 στερλίνων καλείται να δώσει ένα πρακτορείο on line γνωριμιών επειδή απέτυχε να βρει σε μια διαζευγμένη γυναίκα που αναζητούσε πλούσιο σύντροφο τον «άντρα των ονείρων» της- όπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα. 

Η 47χρονη Τερέζα Μπούρκι πλήρωσε 12.000 λίρες στο Seventy Thirty Ltd όταν την διαβεβαίωσαν πως ειδικεύονται μόνο σε «κρεμ ντε λα κρεμ» ζευγαρώματα- όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης. Ωστόσο ο δικαστής διέταξε το πρακτορείο να της επιστρέψει το ποσό, κρίνοντας πως η γυναίκα εξαπατήθηκε από τον τότε διευθυντή του Seventy Thirty.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο Λεμάρκ Τόμας ήταν ένοχος για απάτη επειδή την παραπλάνησε σχετικά με τον αριθμό των «μνηστήρων» στο σάιτ. Η διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών έλαβε επίσης επιπλέον 500 στερλίνες για την «απογοήτευση και θλίψη» που της προκάλεσε όλο αυτό.

Οταν η Τερέζα Μπούρκι αναζητούσε on line τον πρίγκιπα του παραμυθιού (Facebook)

Η Τερέζα Μπούρκι αρχικά είχε εγγραφεί στο πρακτορείο το 2014 ελπίζοντας να βρει έναν άντρα με «lifestyle παρόμοιο ή πιο ευκατάστατο από το δικό της» και, ιδανικά, «πολλά σπίτια». Επίσης είχε ξεκαθαρίσει πως είναι αναγκαίο «το τέλειο ταίρι» της να είναι προετοιμασμένο να κάνει παιδιά, καθώς η ίδια ήθελε πάντα να έχει τέσσερα.

Ωστόσο αποδείχθηκε πως παρόλο που το πρακτορείο διέθετε περισσότερα από 7.000 μέλη, μόνο οι 100 από αυτούς ήταν άντρες που όντως έψαχναν για την αιώνια αγάπη και την παντοτινή δέσμευση. Οταν η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε στον τότε διευθυντή, ζητώντας πίσω τα χρήματά της, εκείνος την καθησύχασε πως έχει κατά νου του «έναν υπολογίσιμο αριθμό» από πιθανούς συντρόφους για εκείνη.

Φωτογραφία με γούνα για να δηλώσει τα ακριβά της γούστα και την αγάπη της για τη χλιδή (Facebook)

Ο δικαστής έκρινε όμως πως 100 πιθανά άτομα δεν θεωρούνται καθόλου «υπολογίσιμος αριθμός» δεδομένης της τεράστιας βάσης μελών του σάιτ και πως αν η Τερέζα Μπούρκι γνώριζε εξαρχής την αλήθεια, ποτέ δεν θα συμφωνούσε να εγγραφεί στο Seventy Thirty. «Δεν θα έπρεπε να υπόσχεστε σε ανθρώπους που είναι σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση, στην ηλικία των 40 ετών και άνω, τον άντρα των ονείρων τους», σχολίασε μεταξύ άλλων ο δικαστής.

Βέβαια η Τερέζα Μπούρκι μπορεί να πήρε ως αποζημίωση 13.000 στερλίνες, αλλά καλείται να πληρώσει με τη σειρά της 5.000 στο Seventy Thirty επειδή έγραψε μια αρνητική κριτική στο Διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντάς το «απάτη».

Κι αυτό γιατί το δικαστήριο συμφώνησε πως το πρακτορείο έχει μια μεγάλη βάση δεδομένων και σε γενικές γραμμές δεν είναι αναξιόπιστο, αφού από το 2001 που ιδρύθηκε έχει καταφέρει να ζευγαρώσει επιτυχώς περισσότερα από 6.000 άτομα ενώ έκτοτε έχουν γεννηθεί, χάρη σε αυτό, του 63 μωρά.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στην εποχή της ιντερνετικής αγάπης!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...