247
Δύο στιγμιότυπα από το βίντεο που ανέβασαν οι δύο σπουδαίοι αθλητές στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα | twitter

Τα δώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Τσιτσιπά και η ξεχωριστή αφιέρωση

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2020, 16:58
Δύο στιγμιότυπα από το βίντεο που ανέβασαν οι δύο σπουδαίοι αθλητές στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα
|twitter

Τα δώρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Τσιτσιπά και η ξεχωριστή αφιέρωση

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2020, 16:58

Ξεχωριστή φαίνεται πως είναι η σχέση που έχουν δημιουργήσει οι δύο κορυφαίοι έλληνες αθλητές, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η πρόσφατη κοινή τους έξοδος, μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή, στην Αθήνα, αλλά και οι φιλοφρονήσεις που ανταλλάσσουν μέσω των κοινωνικών δικτύων, απλώς έρχονται ως επιβεβαίωση.

Ακόμη ένα γεγονός, που αμφότεροι «ανέβασαν» σήμερα στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν τα ιδιαίτερα δώρα που έκανε ο έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και δύο συνεχόμενες σεζόν MVP στο ΝΒΑ στον κορυφαίο έλληνα τενίστα.

Ο Γιάννης έδωσε ένα δικό του ζευγάρι παπούτσια και μια φανέλα με αφιέρωση όπου έγραψε: «Το μεγαλείο είναι αποστολή ζωής. Να είσαι υπέροχος».

Επίσης, παρότρυνε τον Στέφανο Τσιτσιπά να προσπαθεί κάθε ημέρα.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει στον γιο του τον Παρθενώνα

Για άλλη μία φορά, ο «Greek Freak» διαφήμισε διεθνώς τις ομορφιές της Ελλάδας ενώ παράλληλα σύστησε για πρώτη φορά στον γιο του το σπουδαιότερο αξιοθέατο της πόλης όπου μεγάλωσε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε μία ταράτσα του κέντρου της Αθήνας και βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να δείξει στον γιό του τον βράχο της Ακρόπολης.

Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο «Greek Freak» με τη λεζάντα: «Στόχος μου στη ζωή είναι να σου δείξω τον κόσμο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...

Copyright 2015 - 2024 Protagon. All rights reserved