146
Καθηλωμένοι μπροστά στην οθόνη: Η γνωστή,,, πλάτη του πρωταγωνιστή του «Mad Men» και από αριστερα ο πρωταγωνιστής του «Βreaking Bad», στη μέση του «House of Cards» και δεξιά η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» | .

Τα DVD ΤV Series που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπουμε…

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2016, 11:59
Καθηλωμένοι μπροστά στην οθόνη: Η γνωστή,,, πλάτη του πρωταγωνιστή του «Mad Men» και από αριστερα ο πρωταγωνιστής του «Βreaking Bad», στη μέση του «House of Cards» και δεξιά η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones»
|.

Τα DVD ΤV Series που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπουμε…

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2016, 11:59

Είναι αδιανόητο να μιλήσεις για σύγχρονη ποπ κουλτούρα και κυρίαρχη εικόνα χωρίς να υπολογίσεις τη δυναμική και την επίδραση των σημαντικών ξένων –κυρίως αμερικάνικων- τηλεοπτικών σειρών που «καταναλώνουμε» όλο και πιο πολύ, όλο και πιο φανατικά και στην Ελλάδα.

Το θέμα, σε όλες του τις διαστάσεις θα απασχολήσει τη συζήτηση που διοργανώνει το Public σε συνεργασία με το Protagon την Τρίτη 7 Ιουνίου, στις 19.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Public Συντάγματος. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, ο κριτικός κινηματογράφου Δημήτρης Δανίκας, ο δημοσιογράφος Ιωσήφ Πρωιμάκης, η ηθοποιός-κωμικός και αρθρογράφος Λίλα Σταμπούλογλου (Lila true story) και ο Εμπορικός Διευθυντής προϊόντων ψυχαγωγίας των Public Σπήλιος Λαμπρόπουλος. Ο δημοσιογράφος και βετεράνος φαν των σειρών Νίκος Ζαχαριάδης θα συντονίσει (και όχι μόνο) τη συζήτηση.

Οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν τις επιδράσεις των TV Series, που μετά μανίας βλέπουμε σε DVD, στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα, στον τρόπο με τον οποίο καθορίζουν το κυρίαρχο γούστο αλλά και την παραγωγή εικόνας, τη βιωματική σχέση μας (πώς παθιαζόμαστε, με τι και γιατί), το περιεχόμενο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...