471
«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρώ την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», δήλωσε ο 32χρονος πιλότος | ΙΝΤΙΜΕnews

Σύζυγος Καρολάιν: Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με σχόλια και υπόνοιες

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2021, 10:48
«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρώ την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», δήλωσε ο 32χρονος πιλότος
|ΙΝΤΙΜΕnews

Σύζυγος Καρολάιν: Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με σχόλια και υπόνοιες

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2021, 10:48

Δεκατρείς ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώνουν ότι τόσο τα ίχνη DNA που βρέθηκαν στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, όσο και τα στοιχεία από τα στίγματα των κινητών εκείνη τη νύχτα δεν εισέφεραν πολλά στην προσπάθεια ταυτοποίησης των δραστών.

Ταυτοποίηση γενετικού υλικού δεν υπήρξε, αποτυπώματα δεν βρέθηκαν και έτσι η λίστα σεσημασμένων μένει αναξιοποίητη.

Το μόνο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έχει επιτρέψει να γίνουν γνωστά, είναι το σκίτσο του δολοφόνου της Καρολάιν, βάσει της περιγραφής που έχει δώσει στις καταθέσεις του ο 32χρονος σύζυγός της.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος ο Χαράλαμπος είπε μεταξύ άλλων: «Για το σκίτσο θα ρωτήσω την αστυνομία αν μπορώ να μεταφέρω κάτι και θα σας πω».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, με το σκίτσο του πιο βραχύσωμου και γεροδεμένου εκ των τριών εισβολέων, η λίστα των υπόπτων περιορίζεται σε 30-40 άτομα, από 150 που ήταν αρχικά.

«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρώ την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», ανέφερε για τη δύσκολη περίοδο μετά την εισβολή των κακοποιών στο σπίτι της οικογένειάς του και την άγρια δολοφονία της  Καρολάιν.

Οσο για τα δημοσιεύματα και τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα που βάζουν και τον ίδιο στο κάδρο των υπόπτων, δηλώνει ότι δεν έχει τη δύναμη να ασχοληθεί με τέτοιου είδους υπόνοιες.

«Σας λέω από άνθρωπο σε άνθρωπο ότι δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου», αρκέστηκε να πει.

Πέρα από τα λιγοστά στοιχεία προς αξιοποίηση (DNA, στίγματα κινητών, υλικό από κάμερες κ.ά.), οι αστυνομικοί έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα εμπόδιο, καθώς, όπως τουλάχιστον έχει διαρρεύσει, δεν υπάρχει το παραμικρό αναφορικά με τη διαφυγή των τριών κακοποιών, αφού ούτε αυτόπτες μάρτυρες υπάρχουν ούτε κάποια καταγραφή ή άλλη πληροφορία για το «δρομολόγιο» επιστροφής στην «έδρα» τους (πιθανότατα κάπου στη δυτική Αττική).

Φορούσαν στολές για να μην αφήσουν DNA;

«Θα έπρεπε να έχει βρεθεί DNA. Έμειναν πολλή ώρα μέσα στη μονοκατοικία. Αν έγινε μάχη μεταξύ του δράστη ή των δραστών με την Καρολάιν ή με τον σύζυγο, σίγουρα θα υπάρχει DNA. Εκτός αν ήταν αποστειρωμένοι αυτοί που μπήκαν μέσα, με σακούλες πλαστικές σε χέρια – πόδια, και κάλυπταν τα πάντα. Πολλά τα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση», δήλωσε στο Μega o πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, που επίσης έκανε λόγο για ελλιπή στοιχεία.

«Τα σκίτσα λίγο βοηθούν την αστυνομία. Σχεδόν αδύνατον να αναγνωριστεί από σκίτσο κάποιος, είτε ταυτοποιημένος είτε διαρρήκτης που δεν έχει ταυτοποιηθεί», παρατήρησε, ενώ διερωτήθηκε πώς οι τρεις εισβολείς γνώριζαν για τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από το καταγραφικό.

«Σημαντική και η ώρα θανάτου της 20χρονης. Μιλάμε υποθετικά όλο αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με τα πολύ λίγα στοιχεία που έχουμε» κατέληξε στις δηλώσεις του ο αστυνομικός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...