264
Ο Αλέξης Τσίπρας σε μπαρ των Ιωαννίνων ανάμεσα στη νεολαία | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/Γ.Τ. ΣΥΡΙΖΑ/ANDREA BONETI

Συζήτηση με νέους και λίγο ουίσκι σε μπαρ των Ιωαννίνων για τον Αλέξη Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2020, 14:17
Ο Αλέξης Τσίπρας σε μπαρ των Ιωαννίνων ανάμεσα στη νεολαία
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/Γ.Τ. ΣΥΡΙΖΑ/ANDREA BONETI

Συζήτηση με νέους και λίγο ουίσκι σε μπαρ των Ιωαννίνων για τον Αλέξη Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2020, 14:17

Με ένα ποτήρι ουίσκι με πάγο στο χέρι και συζητώντας με τη νεολαία των Ιωαννίνων σε κεντρικό μπαρ της πόλης, ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης την περιοδεία του στην Ηπειρο ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει στην Αρτα, από όπου κατήγγειλε την κυβέρνηση ως «κυνική και ανίκανη» και επιτέθηκε κατά του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για την πολυσυζητημένη δήλωσή του ότι οι τράπεζες πλήρωσαν το μάρμαρο της κρίσης» (εδώ). «Εγώ αισθάνομαι ντροπή από αυτήν τη δήλωση. Το μάρμαρο της κρίσης το πλήρωσαν αυτοί που είδαν τους μισθούς τους σε μια μέρα να μειώνονται κατά 40%-50%, αυτοί που είδαν τις συντάξεις τους να μειώνονται 40%-50%. Και δεν ξεχνάνε ποιοι κυβερνούσαν όταν συνέβαιναν αυτά. Οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν μέσα από το υστέρημα του ελληνικού λαού με 68 δισ. ευρώ. Δεν γινόταν αλλιώς, ναι, αλλά όχι και να λέμε ότι πλήρωσαν το μάρμαρο της κρίσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Αργότερα είχε πολύωρη ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες των Ιωαννίνων και έπειτα κατέληξε σε ένα μπαράκι.

Σύμφωνα με την επίσημη γραμμή ενημέρωσης της Κουμουνδούρου, οι νέοι και οι νέες με τους οποίους συζήτησε ο κ. Τσίπρας στο μπαρ «εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη συμπίεση των μισθών, το brain drain αλλά και τις πρωτοβουλίες που οδηγούν στην υποβάθμιση των δημοσίων πανεπιστημίων προς όφελος της ιδιωτικής εκπαίδευσης».

Φυσικά, οι σχετικές φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ήταν προσεκτικά επιλεγμένες από τον προσωπικό φωτογράφο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αντρέα Μπονέτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...